2777
2789
عنوان

روابط زناشویی بعد بچه دار شدن

507 بازدید | 24 پست

خانما من تو شهرمون تنهام با دخترم ۴ساله از صبح تا شب درگیر خودش میکنه منو

یا خونه باهاش بازی میکنم یا میبرمش کلاس یا پارک و شهربازی

همسرمم از صبح میره سرکار تا غروب 

دیگه شب که میکشه دخترم میخوابه فقط دلم آرامش و سکوت میخواد واقعا نمیتونم به چیزی فکر کنم

حالا بعد خواب دخترم باز همسرم ازم توقع داره

واقعا من هیچ حسی ندارم

مشکل از منه یعنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن مشکل از شماست عزیزم همسرت حق داره خب بعد از ظهر کمی بخواب استراحت کن تا این موقع ها بتونی به همسرت برسی

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

چاره ای نیست 

نهایت یه ساعت 

فردا صبح یه ساعت بیشتر بخواب

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خب بنظرم زیادی دخترتو وابسته خودت کردی .تو این سن باید یاد داشته باشه خودش با اسباب بازیاش بازی کنه یا نقاشی بکشه و کارتون ببینه تا تو استراحت کنی .پارک و شهربازی هم بنظرم شب با همسرت ببریدش چرا تنها میبری؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش