2777
2789
عنوان

روابط زناشویی بعد بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 24 پست

ببخشیدا ولی هرکس جای خودش حتما باید یه تایمی خالی کنین واسه همسرتون من بچه ندارم ولی بوده۱۰ الی۱۲نفرازشهرستان اومدن خونمون یه هفته موندن چون بندریم معمولاوقتی میان زیاد میمونن

بااین همه خستگی بریزبپاش تمیزی اشپزی اخرشبم شوهرم ازم انتظار داشت حالاواقعا بعضی شبا جون نداشتم ولی نه اینکه هرشبش بگم نه چون قانونشه حالا اگه اون مثل خودت بود نمی گفتی برام وقت نمیزاره؟

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خستگی میل ادمو کم میکنه حق دارین ... ولی خب نمیشه همه ی وقتتو بذاری برای دخترت و خودت از پا بیوفتی ... زندگی زناشویی نیاز به توجه و محبت دوطرفه داره و باید برای همسر هم وقت بذاری ... البته ایشون هم باید درک کنن اما شما هم حواستون باشه که فاصله و سردی ایجاد نشه...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
نه اصلا تنهایی بازی نمیکنهحتی برم دستشویی ده بار صدام میکنه

مشکل شمایی که بچتو بشدت وابسته بار اوردی...الان سنش کم نیست ک انقدر وابسته هست باید باخودشم بازی کنه و اینکه بنظرم همسر همیشه اولویت داره به بچه

منم دخترم ۴ سالشه شما دیگه زیادی ۱۰۰ خودتو میذاری واسه بچت

خوب بچه با بچه فرق میکنه منم بچه دوستم ۴سالشه ولی خیلی ساکت و آر‌ومه همشدرحال برنامه کودک دیدنه

اما دختر من حتی ۵دقیقه از روز هم حاظر نیست تلویزیون ببینه فقط بازی و سرگرمی

منم تو این شهر خانوادم نیستن دست تنهام 

مشکل شمایی که بچتو بشدت وابسته بار اوردی...الان سنش کم نیست ک انقدر وابسته هست باید باخودشم بازی کنه ...

دیگه وقتی از صبح تا شب با من وقت میگذرونه وابسته میشه دیگه 

گفتم که تو شهرمون دست تنهام 

کلاس هم بره یکساعتس 

یعنی فقط یک ساعت ریلکس میتونم بکنم

اونم مگه چقدر کلاس میره

خوب بچه با بچه فرق میکنه منم بچه دوستم ۴سالشه ولی خیلی ساکت و آر‌ومه همشدرحال برنامه کودک دیدنهاما د ...

عزیزم عادتش دادی ب بازی با شما

بچه در طول روز فقط نیم تا یکساعت با مادر باید بازی کنه بقیش باید با خودش بازی کنه نقاشی کنه آب بازی کنه و... یا بیرون ببریش

دیگه وقتی از صبح تا شب با من وقت میگذرونه وابسته میشه دیگه گفتم که تو شهرمون دست تنهام کلاس هم بره ی ...

الان ک بزرگ شده ولی باید از همون دو سه سالگی روزی دوسه ساعت میزاشتیش مهد هم روابط اجتماعی و بازی با همسالان رو آموزش میدید هم وابستگیش کم میشد 

نه اصلا تنهایی بازی نمیکنهحتی برم دستشویی ده بار صدام میکنه

ببخشید میگم ولی شاید خودتون بدعادتش‌ کردین

حداقل از الان به بعد براش سرگرمی هایی فراهم کنید که بتونه تنها انجام بده، بچه چهار ساله دیگه اونقدر بزرگ شده که بتونه خیلی حرفا رو بفهمه، براش توضیح بدید باید خودت بازی کنی تا من کارامو انجام بدم

پسر من چهار سالشه، در طول روز کلا ۱/۵ ساعت عصرها تلویزیون میبینه، اون ۱/۵ ساعت رو برا خودم استفاده میکنم

حتی اگه بتونم نیم ساعتش رو هم چرت بزنم از اون طرف انرژیم برا ادامه روز خیلی بیشتر میشه

تازه اگه مهد هم بره که صبحا دیگه کلا راحتی