2777
2789
عنوان

خواب های صادقه یا چشم سوم

246 بازدید | 15 پست

من هر خوابی با معنی هرچند عجیب و غریب که میبینم  یا فرداش یا چندوقت بعدش تعبیر میشه ، بعضی وقتا تو بیداری  چند دقیقه قبل از اتفاقی که میخواد بیفته یه جورایی بهم الهام میشه.😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم رویای صادقه زیاد میبینم ،فقط برام سوال شد این یعنی چشم سوم بازه ؟

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

من ختی ب کسی فکر میکنم محال خبری ازش نشه

دقیقا ،گاهی از اون فرد خوشم نمیاد زود از ذهنم دورش میکنم میگم نیاد یا تماس نگیره باهام 😄

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

منم رویای صادقه زیاد میبینم ،فقط برام سوال شد این یعنی چشم سوم بازه ؟

منم همین طورم ،خصوصا تو دو سه سال اخیر و بشدت مشکلات بزرگ برام پیش اومده ،مخصوصا از سمت خانواده خودم 

منم همین طورم ،خصوصا تو دو سه سال اخیر و بشدت مشکلات بزرگ برام پیش اومده ،مخصوصا از سمت خانواده خودم

بارها شده از ادا خواستم دیگه نبینم ،مرگ پدر ،جدایی برادر ،مرگ اقوام و... بعداز اینکه میبینی اتفاق میفتن به همون شکل خیلی برای امثال ما درد و زجر اوره 

بارها شده از ادا خواستم دیگه نبینم ،مرگ پدر ،جدایی برادر ،مرگ اقوام و... بعداز اینکه میبینی اتفاق می ...

منم یه روزی از این چیزا میترسیدم ،ولی اینقدر بی معرفتی ازشون دیدم که دلم میخواد امشب که سرمو گذاشتم صبح دیگه بیدار نشم ،نه راه پس دارم نه را پیش

منم یه روزی از این چیزا میترسیدم ،ولی اینقدر بی معرفتی ازشون دیدم که دلم میخواد امشب که سرمو گذاشتم ...

دور از جونت ،خدا کمکت کنه انشاءا..