titimahak مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 320 عنوان خواب های صادقه یا چشم سوم 246 بازدید | 15 پست من هر خوابی با معنی هرچند عجیب و غریب که میبینم یا فرداش یا چندوقت بعدش تعبیر میشه ، بعضی وقتا تو بیداری چند دقیقه قبل از اتفاقی که میخواد بیفته یه جورایی بهم الهام میشه.😔 1403/05/05 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشید۶۷آرین عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5970 نشونه ست.....برای اینکه بیشتر احتیاط کنی. زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
titimahak مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 320 نشونه ست.....برای اینکه بیشتر احتیاط کنی. مرسی عزیزم
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3200 منم رویای صادقه زیاد میبینم ،فقط برام سوال شد این یعنی چشم سوم بازه ؟ شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9327 من ختی ب کسی فکر میکنم محال خبری ازش نشه دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3200 من ختی ب کسی فکر میکنم محال خبری ازش نشه دقیقا ،گاهی از اون فرد خوشم نمیاد زود از ذهنم دورش میکنم میگم نیاد یا تماس نگیره باهام 😄 شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
titimahak مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 320 منم رویای صادقه زیاد میبینم ،فقط برام سوال شد این یعنی چشم سوم بازه ؟ منم همین طورم ،خصوصا تو دو سه سال اخیر و بشدت مشکلات بزرگ برام پیش اومده ،مخصوصا از سمت خانواده خودم
titimahak مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 320 من بچه دار میشم؟ انشالله عزیزم ،بخدا حس ششمی نیستم
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3200 منم همین طورم ،خصوصا تو دو سه سال اخیر و بشدت مشکلات بزرگ برام پیش اومده ،مخصوصا از سمت خانواده خودم بارها شده از ادا خواستم دیگه نبینم ،مرگ پدر ،جدایی برادر ،مرگ اقوام و... بعداز اینکه میبینی اتفاق میفتن به همون شکل خیلی برای امثال ما درد و زجر اوره شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3200 خدا شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
titimahak مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 320 بارها شده از ادا خواستم دیگه نبینم ،مرگ پدر ،جدایی برادر ،مرگ اقوام و... بعداز اینکه میبینی اتفاق می ... منم یه روزی از این چیزا میترسیدم ،ولی اینقدر بی معرفتی ازشون دیدم که دلم میخواد امشب که سرمو گذاشتم صبح دیگه بیدار نشم ،نه راه پس دارم نه را پیش
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3200 منم یه روزی از این چیزا میترسیدم ،ولی اینقدر بی معرفتی ازشون دیدم که دلم میخواد امشب که سرمو گذاشتم ... دور از جونت ،خدا کمکت کنه انشاءا.. شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫