2777
2789
عنوان

پول میلیاردی

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 81 پست
چقدر ساده و زود باوره خواهر من تو این دوره زمونه پول مفت گیر هیچ کس نمیاد خیالت راحت باهاش حرف بزن ق ...

احتمالش هست مثلا پولی باشه طرف از هویت شوهرم استفاده کنه تا پول برداره ؟؟؟

آنلاین پیامک به یه وکیل دادم ولی انگار خوب نخوند چجوری بود خوب جواب نداد فقط گفت احتمالا کلاهبرداریه

چون انلاین و رایگان بوده واسه همین😐حضوری برو با شوهرت

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالش هست مثلا پولی باشه طرف از هویت شوهرم استفاده کنه تا پول برداره ؟؟؟

بعید می‌دونم بیشتر اوقات سواستفاده هست 

اما فکر کنم خیلی راحت بتونید ته و توش رو در بیارید 

گذشت خوبی ام از حد،به شک دچار شدند...به احترام ،کمی خم شدم،سوار شدند!....
نمیدونم براتون چطور بود ولی برای همسرم پارسال فکر کنم تو اینستا پیام فرستاد آمریکایی بود حالا پیج فع ...

اینم میگه اهل کنتاکی آمریکاست الان تو تلگرام چت میکنه همش هم یه سری متن خارجی میفرسته شوهرم با ایمیلش برای بانک اونجا میفرسته جالبه بانک جواب میده ترجمه هم کردیم متن ها همون بود که زنه میگفت 

بعید می‌دونم بیشتر اوقات سواستفاده هست اما فکر کنم خیلی راحت بتونید ته و توش رو در بیارید

اگه پولی نیست پس هدف زنه چیه ؟؟چحوری میتونم سردربیارم بخدا گیج شدم با بچه کوچیک جای هم نمیتونم برم 

اینم میگه اهل کنتاکی آمریکاست الان تو تلگرام چت میکنه همش هم یه سری متن خارجی میفرسته شوهرم با ایمیل ...

از کجا معلوم اون واقعا بانک باشه شاید یه سایته که خودشون طراحی کردن . میگیرم شوهرتو میزنم آخرش میافته زندان بدبختیش میشه برای تو

اگه پولی نیست پس هدف زنه چیه ؟؟چحوری میتونم سردربیارم بخدا گیج شدم با بچه کوچیک جای هم نمیتونم برم

با همسرت صحبت کن 

جایی نمی تونی بری اما حتما آدمی رو میشناسید که تو این زمینه ها اطلاعات بالایی داشته باشه باهاش مشورت کنید 

با همسرت صحبت کن جایی نمی تونی بری اما حتما آدمی رو میشناسید که تو این زمینه ها اطلاعات بالایی داشته ...

آدرس ایمیل ها تو تاپیک قبلیم هست ولی من سردرنمیارم شاید بتونم از طریق اون چیزی دستگیرم بشه 

از کجا معلوم اون واقعا بانک باشه شاید یه سایته که خودشون طراحی کردن . میگیرم شوهرتو میزنم آخرش میافت ...

یه چیز بگم یکی از این ایمیل ها رو به یکی نشون دادم اون زدمیگه مال شخص نیست البته اونم خیلی سردرنیاورد

آدرس ایمیل ها تو تاپیک قبلیم هست ولی من سردرنمیارم شاید بتونم از طریق اون چیزی دستگیرم بشه

صد در صد 

من هم سر در نمیارم وگرنه حتما برات پیگیری میکردم

همینجا شاید بتونن کمکت کنن البته اگه بتونی پربازدید بشی

صد در صد من هم سر در نمیارم وگرنه حتما برات پیگیری میکردمهمینجا شاید بتونن کمکت کنن البته اگه بتونی ...

به یکی نشون دادم یکی از ایمیل هارو گفت ایمیل برای شخص نیست  اونم زیاد سردرنیاورد