سلام دوستان من و همسرم ۲ ساله ازدواج کردیم(عقد)برای عروسیمون ک تقریبا اوایل پاییزه قرار بر این شده نصف نصف پول عروسیمون رو جمع کنیم. هر دومون شاغلیم ولی با این تفاوت حقوق من نصف حقوق آقاست کلا همه چی زندگیمونو دوتایی باهم انجام دادیم از وسایل خونه تا اجاره خونه و عروسی.من برای جشن عروسیمون سهمی ک از اول مشخص کردیم تقریبا دوسومش رو تهیه کردم شوهرم از وقتی فهمیده پول دارم کارتمو به بهانه های مختلف ازم میگیره دیروز خرید بودیم برای خودش شلوار و کفش و ساعت از حساب من حدودا ۱۱ میلیون خرید من حتی یه ابمیوه برای خودم نمیگیرم ک مبادا پول کم بیاریم. برگشتم بهش گفتم من ذره ذره این پولو جمع کردم میدونی چقد حقوقم کمه واسه جشن کم میاریم.بهش برخورد توی پاساژ سرم داد کشیده و همونجا میگفت باید الان پولتو پس بدم ندید بدید گدا و گفتم نمیخام فقط رعایت کن اینم نمیخواد پس بدی وگرنه باهات حرف نمیزنم گفت جهنم و پولو فرستاد و منو ول کرد رفت منم همونجور خشک زده راه افتادم میخاستم تاکسی بگیرم به زور سوارم کرد رسوندم خونه بابام و گازشو داد رفت و حالا دو روزه قهریم به نظرتون مقصر کیه😔😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مگه نمیگی همه چیز از اول نصف کردیم پس چرا هزینه عروسی دو سومش با تو هست؟؟؟!!! 🧐
نگفتم دو سومش با منه گفتم از سهمی ک میخواستم تهیه کنم حتی کامل هم نداشتم تهیه کنم دو سوم سهم خودمو تهیه کردم و هنوز کم دارم و آقا هم چپ و راست میگه میخوام پولو
آخه چرا باید زن اینقدر هزینه کنه؟ اگه قراره نقش مرد ایفا کنی پس نقش اون چیه؟ هم آشپزی کنی و هم بچه به دنیا بیاری و هم کار کنی و بیشتر از مرد پول بذاری وسط؟ اینکه برده داریه
اصلا زن هایی مثل تو رو درک نمی کنم ببخشیدآخه چرا باید زن اینقدر هزینه کنه؟ اگه قراره نقش مرد ایفا کن ...
بیشتر از اون نذاشتم اونم سرویس کامل طلا رو گرفته ماشین رو اول زندگیش خودش خرید فقط جهیزیه ک وظیفه من بود اون نصف کامل مخصوصا سنگینا رو گرفت منم تو خرج عروسی کمکش دادم