2777
2789
عنوان

شوهرم پولمو میخوره و بهم میگه گدا بیاین تعریف کنم چیشده😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 27 پست
نکات مثبتم داره آدم خسیسی نیست اصلا بدیش اینه وقتی بدونه من یه تومنم دارم اونو میخواد نمیدونم چرا

چی بگم 

اینکه نکته مثبت هم دارن خوبه ولی همه ی ادم ها نکات مثبت و متفی دارن یکی کمتر یکی بیشتر باید دید کدوم‌بیشتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نمیگی همه چیز از اول نصف کردیم پس چرا هزینه عروسی دو سومش با تو هست؟؟؟!!! 🧐

نگفتم دو سومش با منه گفتم از سهمی ک میخواستم تهیه کنم حتی کامل هم نداشتم تهیه کنم دو سوم سهم خودمو تهیه کردم و هنوز کم دارم و آقا هم چپ و راست میگه میخوام پولو

اصلا زن هایی مثل تو رو درک نمی کنم ببخشید

آخه چرا باید زن اینقدر هزینه کنه؟ اگه قراره نقش مرد ایفا کنی پس نقش اون چیه؟ هم آشپزی کنی و هم بچه به دنیا بیاری و هم کار کنی و بیشتر از مرد پول بذاری وسط؟ اینکه برده داریه

اصلا زن هایی مثل تو رو درک نمی کنم ببخشیدآخه چرا باید زن اینقدر هزینه کنه؟ اگه قراره نقش مرد ایفا کن ...

بیشتر از اون نذاشتم اونم سرویس کامل طلا رو گرفته ماشین رو اول زندگیش خودش خرید فقط جهیزیه ک وظیفه من بود اون نصف کامل مخصوصا سنگینا رو گرفت منم تو خرج عروسی کمکش دادم

خیلی سنگین بود نداشتم ۳۰۰ میلیون از کجا بیارم خواهر من پدر مادر ندارم کسی پشتیبانم نیست

خب پول عروسی و خونه رو از کجا اوردی

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
چرا خودش بگیره؟ همه چی رو نصف نصفن اینا. حتی اجاره خونه

میگم یعنی جهازو خودش می‌گرفت عروسی و خونه رو پسره. که انقد پسره منت نصف جهازو نذاره

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
بیشتر از اون نذاشتم اونم سرویس کامل طلا رو گرفته ماشین رو اول زندگیش خودش خرید فقط جهیزیه ک وظیفه من ...

نوشتی نصف اجاره هم که با تو هست.

ماشین به اسم خودش خریده چه منتی هست. طلا هم همینطور می تونه پس بگیره. اصلا اینجوری نگاه نکن که در حقت لطفی شده