2777
2789
عنوان

بردار شوهرم به پدرم توهین کرد😔

530 بازدید | 18 پست

دخترم امشب رفته بود خونه پدر شوهرم بعد زنگ زد به من گفت که براش یه چیزی ببرم اونجا ، منم ب دخترم گفتم الان نه من و نه بابا  نمیتونیم برات چیزی را که میخوای بیاریم بعد دخترم گفت باشه حالا که اینطور شد من پدر دوتاتون را در میارم و خداحافظی کرد ولی گوشی را قطع نکرد از پشت گوشی  خیلی واضح صدای برادر شوهرم را شنیدم که بلند گفت حالا اون آقا جونت به جهنم !!چیکار به بابای من داشتی؟؟؟خیلی بهم برخورد و ناراحت شدم واقعا شوکه شدم که اینطوری به پدر من توهین کرد به همسرم گفتم ولی جریان را کامل توضیح ندادم فقط ازش پرسیدم اگه برادر من به پدر تو توهین میکرد چه واکنشی از خودت نشون میدادی که الان من همون واکنش را نسبت به برادر تو داشته باشم؟اونم یکم ناراحت شد و هیچی نگفت و گفت هرچی دوس داری بهش بگوووو 

حالا شما اگه جای من باشید وقتی دیدینش چه واکنشی نشون میدیدچون واقعا اصلا دلم نمیخواد حتی یه لحظه هم ببینمش😔

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به روی خودت نیار که نشنیدی ولش کن بهتره روی تربیت دخترت کار کنی که نگه پدرتون در میارم

خب گلم اون بچس یه چیزی گفته شما بگو من جطوری واکنش شون بدم؟

خب گلم اون بچس یه چیزی گفته شما بگو من جطوری واکنش شون بدم؟

خوب آدم از بچگی بچه شو تربیت میکنه 

هیچی نگو سکوت فکر کن اصلا نشنیدی 

اگه چیزی بگی اونم چیزی میگه دعوا میشه ناراحتی پیش میاد هیچوقت نذار کسی جلوت بی احترامی کنه پشت سر مهم نیست 

بهش پیام بده بشورش یگو اون بچه هست نمیفهمه ولی طاهرا شما بچه تری ک حرف دهنت نمیفهمی

نمیتونم براش پیام بزنم متاسفانه ولی خب دیگه چشم دیدنش راهم ندارم نمیدونم چیکار کنم