2777
2789
عنوان

هدیه تولد به شوهرم چی بدم

97 بازدید | 7 پست

ساعت. دستبند. انگشتر . گردنبند. بدش میاد استفاده نمیکنه 

ادکلن هم داره خیلی چی بخرم 

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ست چرم:

کمربند

کیف پول

جا دفترچه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

خودتوشیک پیک کن یجوری برو خلوت یجوری رویای بشو ک تاحالاندیده باشه تورویانداده باشی بهش بنظرم بهترین کادوههههه😐

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

شوهر شماعمل‌گرا  ساده احتمالا محتاط و مستقل چیزهای خیلی ظاهری یا لوکس براش جذاب نیست.خب براش کیف پول بخر یا وسیله ابزار کاری

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢