2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی خیلی ولخرج بودم جوری که میرفتم بیرون میدیدم ۳تومن فقط چیزای مسخره و الکی خریدم یه چیز درست حسابی تو خریدام پیدا نمیشد بعد خیلیاشم بدون استفاده مونده ولی الان چند وقته تصمیم گرفتم تا جایی که ممکنه و لازم نباشه خرید نکنم یه کارت جدا گرفتم همرو میزنم به اون تو کارت اصلیم ۲۰۰.۳۰۰میزارم که بیرون میرم جوگیر نشم الکی خرج کنم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
چقد خوب منم ازین ب بعد همین کاروکنم

اره خیلی رو من جواب داده اون کارتم یه جا گذاشتم که زیاد بهش دسترسی نداشته باشم 

برو یه حساب دیگه باز کن کارت بگیر همرو بریز به اون کارتت ته اون کارت اصلیت که همیشه باهاته تو کیفته ۲۰۰.۳۰۰بیشتر نزار بمونه که وسوسه شی خرج کنی من الان خیلی بهتر شدم و دارم پس اندازمیکنم چون منم افتضاح ولخرج بودم جوری که مامانم یه جاهایی نمیذاشت چیزی بخرم با اینکه متاهلم ولی الانم خیلی بهتر شده 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡