2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم رو از اول بچگی اکه جیغ میکشید هی میگفتم نکن یا سر غذا یا راه رفتن و این بچه من تو چشم همه بو ...

مگه برا حرف مردم بچه مونو تربیت می کنیم شما کار دست رو انجام دادی فقط در حضور دیگران زیاد تذکر نده بهش قبلش  تو خونه تربیتش کن ... دختر من خیلیییی لجبازه من جلوی جمع همش با چشم و چاخان و عزیزم فدات شم و ... کاری می کنم که رفتار درست رو نشون بده بچه همیشه باید رفتار درست رو یاد بگیره ولی هرمکانی یک مدل

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

مگه برا حرف مردم بچه مونو تربیت می کنیم شما کار دست رو انجام دادی فقط در حضور دیگران زیاد تذکر نده ب ...

مادر خودم اینقدر بین بچه ها فرق گذاشته که الان بچه من خونه مادرم نمیاد چون مامانم بچه من تموم بخوره میگه بشین سر صدا نکن ولی بچه دیگری جیغ جیغ و بدو بدو اصلا نمیشنوه منم دیگه نمی‌رم چون واقعا روان بچه ام مهم تره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂