2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه کسی عاشق داییش بشه

968 بازدید | 29 پست

دوس‌ پسرم یه خواهرزاده داره ۲۳ سالشه دوس پسرمم ۲۵ . اون دختره خونه مامانبزرگش ینی مادر دوس پسرم میمونه . دایی و خواهرزاده ن . مثل کنه همیشه چسبیده بهش دختر خوبیه ولی حتی عکس خودشونو کرده تصویر زمینه هر روز میره مغازش میره پیشش همش استوری میزاره براش تگش میکنه به هر بهونه ای . همش میچسبه بهش با کسیم رابطه نداره یه حسی بهم میگه داییشو دوس‌داره . چون همینجوری یه بار داشتم باهاش حرف میزدم میگفت هرچی میشه مامان اینا میگن داییته اینجوری حرف‌نزن خجالت بکش و اینا. نمیدونم چشه این دختر اصلا حس خوبی بهش ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس خودشو داییشو گذاشته تصویر زمینه

دایی واقعیه یا ناتنی؟

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
نمیدونم دقیق نگفت

گارد نگیر. منم داییم زن نداشت مثل چسب دوقلو بهش می چسبیدم حتی شبا بغلش میخوابیدم.

اون روزی که رفتن واسش زن گرفتن بی نهایت گریه کردم و میگفتم پس من شبا پیش کی بخوابم😂😂😂😂