2777
2789
عنوان

یعنی زشت بود

67 بازدید | 10 پست

امروز تو پارک نشسته بودیم شهر ماهم کوچیکه داداشم یه کاری کرد منم خندیدم مامانم میگه زشته نباید میخندیدی

مگه تو پارک خندیدن زشته؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هن.....خنده بعضی جاها رشته مثلاً مراسم عزا

اما تو پارک ن.حالا داداشت ی کاری کردن خندت گرفته....ن عزیز اصلا زشت نیست.من زمانی خنده رو بودم ولی از بس شوهرم زد تو ذوقم ک وقتی مبخام بخندم انگار لبام دوخته شده

هن.....خنده بعضی جاها رشته مثلاً مراسم عزااما تو پارک ن.حالا داداشت ی کاری کردن خندت گرفته....ن عزیز ...

آره بخدا انگار جرم کردم

خیلی ناراحت شدم

[QUOTE=347612245]اره تو پارک باید بمیری فقط چون به محرمت برادرت خندیدی [/QUOTEداداشم کوچیکهمامانم می ...

کی خوب و بد و تعیین میکنه چقدر زنده ایم چرا مثل مرده ها عین جنازه ایم کی میخواد جواب جوانی که نکردیم رو بده ول کن بابا بگو به مادرت باشه و بیخیال شو بس دیگه چقدر بخودمون ی زندگی شاد بدهکاریم

کی خوب و بد و تعیین میکنه چقدر زنده ایم چرا مثل مرده ها عین جنازه ایم کی میخواد جواب جوانی که نکردیم ...

دقیقا 

تا کی با این حرفا اعصابمون رو داغون کنیم

دقیقا تا کی با این حرفا اعصابمون رو داغون کنیم

من خاک پای همه مادرام بگو باشه ولی هیچی نگو ول کن فردا ازدواج میکنی گیر ی ادم دیونه میفتی میشی ی ادمی که هزار بار ارزوی مرگ کنه دور از جونت دختر بودنمون شد دردسر