2777
2789

بچه ها میشه منو هم راهنمایی کنید که چطوری بخونم از کجا شروع کنم به خدا اصلا سردر گمم نمی‌دونم اول چی بخونم از کجا شروع کنم 

چطوری برنامه بریزم 

چطوری وقتی دهم تموم شد شروع کردم یازدهم رو خوندن

در کنارش دهم مرور کنم  

هر چند روز یه بار باید مرور کنم 

تروخدا هر کی می‌تونه راهنمایی کنه 🥺🙏🏻

اطرافیان شما هم خیلی بهتون میگن شرکت کنید یا فقط اطرافیان. من اینجورین؟ 

من واقعا معلمی و کارمندی رو دوست ندارم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اطرافیان شما هم خیلی بهتون میگن شرکت کنید یا فقط اطرافیان. من اینجورین؟ من واقعا معلمی و کارمندی رو ...

بله خیلی خیلی زیاد مخصوصا بابام خیلی میگه 

بخون فرهنگیان قبول بشی 

خودمم خیلی علاقه دارم ولی سخته 🤦🏻‍♀️

از یه طرفی هم مامانم میگه تو حساب الانت رو نکن که یه دختر مجردی همه چی در اختیارت هست هیچ کاری نداری جز درس خوندن 

وقتی ازدواج کنی هزار و یک مسئولیت هست 

و اینکه معلم هم باشی سخته کی به بچه برسی کی به خودت کی به خونه و زندگی و شوهرت 

یه شغلی داشته باش که اختیارت دست خودت باشه هر موقع جایی بخوای بری خودت تصمیم بگیری که امروز رو کار کنی یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخون خوبه اگه دوست داری

خب موندم چطوری بخونم 😑😂 امروز سه ساعت کتاب جلوم بود میگفتم خدایا اول کدوم بخونم از کجا شروع کنم 

چطوری برنامه بریزم 

سر در گم این تاپیک رو زدم ولی متاسفانه کسی نیومد 

بازدیدا حتی به ۵۰ تا هم نرسید  🥲💔

اینجا فقط اگر تاپیک دروغ و 

تاپیک خیانت و این چیزای بزنی بازدید بالا می‌ره  ولی چیزای مهم نهایتا ۱۰۰ تا بازدید 😅💔

خب موندم چطوری بخونم 😑😂 امروز سه ساعت کتاب جلوم بود میگفتم خدایا اول کدوم بخونم از کجا شروع کنم چط ...

تجربه شخصی خودم رو بهت میگم البته هرکسی یه جوره. من خودم اصلا نمی تونستم با برنامه درس بخونم رو اعصابم بود کلا عشقی درس می خوندم هر وقت هر درسی خواستم و هرچقدر خواستم. بعضی مشاورا میان برنامه میدن فلان ساعت فلان درسو بخون یا خدا ساعت در روز درس بخون من با این برنامه ها اصلا حال نمی کردم خسته میشدم ول می دادم. شاید برای یه نفر دیگه اینطور نباشه. خلاصه بهت بگم درس خوندن زورکی نمیشه هرطور دلت خواست و راحت بودی بخون و نگران هم نباش به همه درسا می رسی خودتو اذیت نکن. از هرجا دوست داشتی و هر وقت دوست داشتی شروع کن و هر چقدر دوست داشتی بخون و به خودتم استرس نده فکرتو هم مشغول اینکه چطور بخونم و چقدر بخونم و از کجا بخونم و از کجا شروع کنمو و از کی شروع کنم و این چیزا نکن. فقط به این فکر کن که هرچی بهتر بخونی و یاد بگیری شانست بیشتره. توکلت به خدا

بله خیلی خیلی زیاد مخصوصا بابام خیلی میگه بخون فرهنگیان قبول بشی خودمم خیلی علاقه دارم ولی سخته 🤦🏻 ...

خب اینکه با فرهنگیان نمیخونه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️