2821
2789
عنوان

طلاق در عقد

558 بازدید | 19 پست

تو عقدم دارم جدا میشم باکره ام هستم

مشکلاتمون تفاوت شدید فرهنگی و بد دهنی و بی احترامی به پدرم بود خیلی دوسش داشتم ولی ناچارم به جدایی و راه دیگه ای ندارم

حس میکنم حسرت پوشیدن لباس عروس تو دلم میمونه خیلی ناامیدم حس میکنم دیگه نمیتونم ازدواج کنم توروخدا اگه کسی تجربه ای داره میشه یکم کمکم کنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعیت من هر کسی رو دیدم تو عقد جدا شد خاستگاراش بیشتر شد ناراحت نباش

قربونت برم بخدا انقدر حالم بده فقط با همین حرف شما حس کردم یه نور امیدی تو دلم زنده شد

خیلی دلشکسته شدم خیلی

خب عقد بودی که بودیکاری که نکردی و خوب کردی جدا شدی

واقعا مقصر جداییم من نبودم ولی خیلی داغون شدم تو ۲۴ سالگی پیر شدم انگار حسرت یه لبلس عروس موند رو دلم

گر ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری 

به حق ۳ ساله امام حسین به بخت خوب چیه ادم صالح نصیبت بشه که خودت بگی خدایا نتیجه کدوم کار خوبه

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

گر ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری به حق ۳ ساله امام حسین به بخت خوب چیه ادم صالح نصیبت بشه که خودت ...

فدای قلب مهربونت ممنونم از دعای قشنگت 

خدا میدونه چقدر دل شکستم شب و روزم شده غصه و گریه همه ارزوهام به باد رفت💔😔

فدای قلب مهربونت ممنونم از دعای قشنگت خدا میدونه چقدر دل شکستم شب و روزم شده غصه و گریه همه ارزوهام ...

عزیزمی همه ماها یه گذشته ای داریم که تو این تایم فکر میکنیم دنیا تموم شده دیگه نمیشه زندگی کرد خود من قبل ازدواجم یکی رو خیلی دوست داشتم بهش خیانت کرد تو اون تایم میگفتم تموم شد همه آرزوم الان که خوشبختم بچه هام صداشون تو خونه موقع بازی میاد گاهی  میگم خدایا شکرت آرزوی اون موقع رو برآورده نکردی شاید با اون آدم خوشبخت نمی‌شدم اما الان خوشبخت ترینم هیچی رو به زور نباید بخوایم خدا خودش می‌دونه کی و چجوری یه چیزی بهمون بده هم خدایی نکرده بگیره ما آدما عجولیم میگم چرا یا کفر میگیم استغفرالله اما بعد ها میبینیم چه بهتر دل دادیم به خدا که بد بنده هاشو نمیخواد که خیلی به فکرمونه الان هم پاشو صورتتو آب بزن اگه نماز می‌خونی نماز بخون که خیلی آروم می‌کنه اگه نه سوره یس ارامش میده به من بخون بگو خدایا سپردم به خودت تو واسم مثل همیشه بهترین و میخوای 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

عزیزمی همه ماها یه گذشته ای داریم که تو این تایم فکر میکنیم دنیا تموم شده دیگه نمیشه زندگی کرد خود م ...

بخدا انقدر تو این مدت نماز خوندم نذر کردم دعا کردم که مشکلم حل شه ولی نشد حس میکنم واقعا قسمتم نبوده که خدا نخواست درست شه نمیدونم شایدم به قول شما یه زندگی بهتر در انتظارمه ولی همش فکرای منفی میاد تو سرم میگم اخه کدوم پسری حاضر میشه با کسیکه یبار عقد بوده ازدواج کنه

با اینکه سنم کمه باکره ام معلمم هستم از نظر خانوادگیم موقعیت خوبی داریم ولی انقدر چشمم ترسیده همش فکر میکنم همه مردا مثل همن ولی کلی حسرت رو دلم مونده