2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم مثل شما صورتم داغون بود از لک جوری که شوهرم میگفت همش کرمپودر بزنم 😖 خیلی رو مخم بود پست صورتم سفید بود و لکا بیشتر پیدا بودن اینقد پول ریختم دور تو کیسه این دکتر اون دکتر 

ینفر خدا فرستاد پیدا شد یه سرم بهم معرفی کرد عیچ روتین نداشتم برام روتین چید خدا شاهد الان دوماهه مصرف کردم کمرنگ شدن لکای کمرنگ ترمم رفتن کامل خیر ببینه همه جا دعا گوشم و چون درک میکنم چقد سخته به هرکی لک داره معرفیش میکنم 

۰۹۱۷۴۵۳۷۳۵۴ هرکی دوست داشت خدایی کار میکنه بهش پیام بده 

عزیزم اولا برای یبوستت دنبال درمان باش 

من یبوست شدید داشتم و صورتم خیییلی لک آوورده بود ،هم برا یبوستم هم برای لک ها هر چی دکتر رفتم فایده نداشت و بدتر شد حتی ،تا رفتم آندو و کلونو کردم و دکتر گفت زور نزن به زور نخواه تخلیه کنی چون به مرور بدتر و بدتر میشی بزار هر وقت خودش خواست بیاد و این واقعا بهم کمک کرد کم کم یبوستم بهتر شد ولی هنوزم طبیعی نشده ،برای لک هم گرم آگوستا گرفتم واقعا جواب بود و تمام لک هام رفت وقتی قطع کردم دو تا لک قدیمی قدیمی که رو گونه هامه برگشت ولی اونای دیگه ش بر نگشت ،بعدم من خیلی شبها پوستم رو پاک نمی‌کردم و می‌خوابیدم ،دیگه کامل پاک میکنم این ی سال اخیر میسلارواتر مخصوص نوع پوستم مارک هیدرودرم میگیرم اول با پد خوب آرایش و ضد آفتاب رو پاک میکنم بعدم با شوینده مخصوص پوستم میشورم واقعاااااا موثر بوده و پوستم خیلی بهتر شده

منم روی صورتم لکای خیلی پررنگ داشتم خیلی جاها رفتم ولی نتیجه نگرفتم. یکی از دوستام دکتر الهه لطفیو معرفی کرد که رفتم پیششون لیزر فرکشنال انجام دادم. یه سری مراقبت ها باید بعدش انجام بدی ولی نتیجش خییلی خوبه راضی بودم واقعا