من با جفت دستام مینویسم ولی اول دست چپ بودم خودم از یه سنی به بعد با جفتش سعی کردم بنویسم تفاوت هم نقاشیم افتضاحه ولی ریاضیم خیلی خوبه کم خوابم هستم نمیدونم حالا ربطی به این داره یا نه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اسکیزوفرنی که نگرفتم شکر خدا ولی بقیه موارد که فرمودید درسته
یه تفاوت دیگه هم دارم من اینه که با هر دو دستم میتونم بنویسم کار کنم ولی کارای تخصصی و ریزه کاری هام با دست چپمه دست خط دست چپم هم بهتره
حافظه قوی هم دارم
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
من با جفت دستام مینویسم ولی اول دست چپ بودم خودم از یه سنی به بعد با جفتش سعی کردم بنویسم تفاوت هم ن ...
برگام پس این ویژگی مشترکه بینمون 🤩
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
از ویژگی هایی که گفتی کم خوابی، نقاشی و موسیقی و منم دارم بعلاوه آلرژی بیشتر و انجام دادن چند تا کار همزمان و نوشتن با دو دست
شنیدم چپ دست ها خلاق تر هستند، بیشتر مبتلا به میگرن میشن، کم تر عمر میکنند
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫