گوش_مروارید_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1800 عنوان اونایی که رفیق خیلی صمیمی دارن بیان 86 بازدید | 10 پست ی مدته هرچی زنگ میزنم وقت نداره .حس اویزون بودن دارم خیلی سرد شدم بهش .همشم میگه بخدا من تا ی تایمی گیر میارم ب تو پیام میدم.ولی اخه ادم مگه چقدر همش بیرونه.همش خونه خواهر .مادربزرگه یا رستوران و بیرونه .خیلی ناراحتم دوس ندارم اینطوری ما روزای خیلی خوبی داشتیم باهم 1403/05/04 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوش_مروارید_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1800 مثل خودمی که😶 حس بدی دارم.اخه شاغل اینام نیس ک بگی سرکاره .تازه کنکور داده
zohre2570 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 951 اگه متاهله ممکنه شوهرش دوست ندارع باهات بگردهولی اگه مجرده ممکنه مشکلی پیش اومده براش یا اگه میتونی ی قرار بزارید برید بیرون اونجا از رفتار هاش معلوم میشه ک واقعا میخاد مثل قبل باشید یا میخاد کات کنه
گوش_مروارید_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1800 هرچقد پیگیرشی بدتره چندبار ناراحتیمو گفتم ک تو اصلا کاری بم نداری گفت خسته شدم از این بحثای بچگونه
رهگذریکم عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 1416 حس بدی دارم.اخه شاغل اینام نیس ک بگی سرکاره .تازه کنکور داده من و دوستمم اکثر اوقات باهم بودیم مخصوصا تابستونا ولی از وقتی کم کم بزرگ شدیم از هم به مرور فاصله گرفتیم و از وقتی که نامزد شد دیگه خیلی دور شدیم
گوش_مروارید_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1800 اگه متاهله ممکنه شوهرش دوست ندارع باهات بگردهولی اگه مجرده ممکنه مشکلی پیش اومده براش یا اگه میتونی ... نه مجرده .خیلی دلم گرفته دوس دارم باهاش ی دل سیر دردودل کنم نیستش زنگ ک میزنم برنمیداره میگه توجمعمم چندبار اینطوری شده .خسته شدم
گوش_مروارید_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1800 من و دوستمم اکثر اوقات باهم بودیم مخصوصا تابستونا ولی از وقتی کم کم بزرگ شدیم از هم به مرور فاصله گر ... این مجرده حالا .دیگه من چقدر بخام و اون نخاد .اگر دوسم داشت وقت خالی میکرد برام همونطور ک من میکنم
zohre2570 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 951 نه مجرده .خیلی دلم گرفته دوس دارم باهاش ی دل سیر دردودل کنم نیستش زنگ ک میزنم برنمیداره میگه توجمعمم ... بیخیالش شو میخاد کات کنه روش نمیشه خب اونموقع تو جمع بودی تا ابد ک نیسی بعدن بزنگه بهت قبل اینکه اون تموم کنه خودت دیگه پیگیر نشو تامام
گوش_مروارید_جان مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1800 بیخیالش شو میخاد کات کنه روش نمیشه خب اونموقع تو جمع بودی تا ابد ک نیسی بعدن بزنگه بهت قبل اینکه اون ... خیلی زیاد مهمونی میرن.همش مهمونیه .نمیدونم