2777
2789

ی مدته هرچی زنگ میزنم وقت نداره .حس اویزون بودن دارم خیلی سرد شدم بهش .همشم میگه بخدا من تا ی تایمی گیر میارم ب تو پیام میدم.ولی اخه ادم مگه چقدر همش بیرونه.همش خونه خواهر .مادربزرگه یا رستوران و بیرونه .خیلی ناراحتم دوس ندارم اینطوری ما روزای خیلی خوبی داشتیم باهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه متاهله ممکنه شوهرش دوست ندارع باهات بگرده

ولی اگه مجرده ممکنه مشکلی پیش اومده براش 

یا اگه میتونی ی قرار بزارید برید بیرون اونجا از رفتار هاش معلوم میشه ک واقعا میخاد مثل قبل باشید یا میخاد کات کنه 

حس بدی دارم.اخه شاغل اینام نیس ک بگی سرکاره .تازه کنکور داده

من و دوستمم اکثر اوقات باهم بودیم مخصوصا تابستونا 

ولی از وقتی کم کم بزرگ شدیم از هم به مرور فاصله گرفتیم 

و از وقتی که نامزد شد دیگه خیلی دور شدیم 

اگه متاهله ممکنه شوهرش دوست ندارع باهات بگردهولی اگه مجرده ممکنه مشکلی پیش اومده براش یا اگه میتونی ...

نه مجرده .خیلی دلم گرفته دوس دارم باهاش ی دل سیر دردودل کنم نیستش زنگ ک میزنم برنمیداره میگه توجمعمم چندبار اینطوری شده .خسته شدم 

من و دوستمم اکثر اوقات باهم بودیم مخصوصا تابستونا ولی از وقتی کم کم بزرگ شدیم از هم به مرور فاصله گر ...

این مجرده حالا .دیگه من چقدر بخام و اون نخاد .اگر دوسم داشت وقت خالی میکرد برام همونطور ک من میکنم

نه مجرده .خیلی دلم گرفته دوس دارم باهاش ی دل سیر دردودل کنم نیستش زنگ ک میزنم برنمیداره میگه توجمعمم ...

بیخیالش شو 

میخاد کات کنه روش نمیشه 

خب اونموقع تو جمع بودی تا ابد ک نیسی 

بعدن بزنگه بهت 

قبل اینکه اون تموم کنه خودت دیگه پیگیر نشو تامام