۱۱
در مورد برنامه ریزی :
مجدد اینو میگم که من نه مشاورم و نه از قبولیم مطمئنم فقط ممکنه تجربه هایی که تا الآن داشتم به درد چند نفر از شما بخوره و استفاده کنید و لزوما راهکار هایی که ارائه میدم شاید برای شما جواب نده ولی می تونید از دل این تجربه ها نکات مهمی استخراج کنید ....
خب بریم سراغ برنامه ریزی :
من در برنامه ریزی خیلی مشکل داشتم و بخش عظیمی از سردرگمیم به خاطر بی برنامه بودن بود ( نه اینکه برنامه نداشته باشم از این نظر میگم که نمی تونستم بین نهایی خوندن و تست زدن تعادل برقرار کنم و مثلا میرفتم تست بزنم باخودم می گفتم پس نهایی چی ؟!
و همینطور برعکس ....)
بچه ها اینجا می تونید از یه مشاور کار بلد استفاده کنید ولی بازم تاکید می کنم به هر مشاوره مجازی اعتماد نکنید ....
بچه ها چون الان معدل تو کنکور مؤثره دیگه نمیشه با ۴،۵ماه نتیجه عالی بگیری
بهتره از تابستون شروع کنید و یازدهمی ها دهم رو تستی کار کنن و دوازدهمی ها هم پایه شون رو ..... و بعد تو طول سال تست و نهایی رو پیش ببرید .
من متاسفانه هیچ وقت نتونستم بین نهایی و کنکور تعادل برقرار کنم😔 در این زمینه راهکاری ندارم....
خب بریم سراغ برنامه ریزی
بچه ها شما باید از هر موقع که شروع می کنید یه دفتر بردارید و توش تمام موارد مثل ( تاریخ، عنوان درس، مبحثی که خوندی ، تعداد تست ، درصدتون و .... ) بنویسید
برای محاسبه درصد ، از سایت کانون استفاده کنید .( من این رو از بهمن متوجه شدم و می گفتم ای کاش از تابستون این کار رو انجام میدادم )
اگه فکر می کنید امروز که ۴ مرداد هست دیره و دیگه نمیشه اشتباه می کنید
لطفا اشتباه های من رو نکنید ❌❌❌
آدم قبل از کنکور خیلی ذهنش بسته است و این دقیقا همون چیزیه که بهتون گفتم مغز نمی خواد از نقطه امنش بیرون بیاد حالا فکرشو کنید یه فشار گنده ای هم روی این مغز بیچاره هست خب مشخصه میره تو حالت دفاعی .....
اگه الآن تو مغزت اینا میچرخه که دیر شده ، من نمی تونم ، من استعداد ندارم ، اصلا میرم دانشگاه آزاد ، اصلا نمی خوام کنکور بدم ، حتی ماه آخر ممکنه به این فکر کنید که پشت کنکور بمونید و ...... اینا همش حالت دفاعی مغزمونه و مطمئن باشید بعد از کنکور یه دقیقه هم به این چیزا فکر نمی کنید مثل من ...
پس الآن فقط تلاش کنید .