2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرمو بردم ۶ ماهگی به روش سنتی، از شکل ظاهریش خیلی راضی نیستم یه مقدار بد جوش خورده. ولی سرش خیلی خیلی شلوغه. شاید کسایی که با حلقه برای نوزادشون انجام دادن راضی باشن.

من پسرمو بردم ۶ ماهگی به روش سنتی، از شکل ظاهریش خیلی راضی نیستم یه مقدار بد جوش خورده. ولی سرش خیلی ...

بعد ختنه بازم باید برای معاینه بریم پیشش ؟ چندبار ؟ 

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

بعد ختنه بازم باید برای معاینه بریم پیشش ؟ چندبار ؟

نه، مراقبت های بعدش رو توی کاغذ بهتون میدن. شماره تماس خود دکتر هم همینطور. میتونین بعدش براش عکس بفرستین. و اینکه با حلقه بچه زیاد اذیت نمیشه. اولین ادرارشو که بکنه دیگه سوزش نداره.

نه، مراقبت های بعدش رو توی کاغذ بهتون میدن. شماره تماس خود دکتر هم همینطور. میتونین بعدش براش عکس بف ...

میخوام‌ مثل شما به روش سنتی انجام بدم 

یعنی کارش تو سنتی خوب نیست؟

میخوام‌ مثل شما به روش سنتی انجام بدم یعنی کارش تو سنتی خوب نیست؟

ببینین من نمیگم خوب نیستن. میگم من راضی نبودم.

قطعا اگه کارشون خوب نبود اونقدر مطب شلوغ نمیشد.

ولی اگه نظر شخصی منو بخواین یه زنگ بزنین مطب دکتر منوچهر عسگری و از ایشون شماره دکتر ختنه رو بگیرین. ایشون همیشه بهترین ها رو معرفی میکنن.

دکتر مقیمی رو یکی از دوستان به ما معرفی کردن. اگه تجربه امروز رو داشتم حتما از دکتر خود بچه نظر میخواستم.

ببینین من نمیگم خوب نیستن. میگم من راضی نبودم.قطعا اگه کارشون خوب نبود اونقدر مطب شلوغ نمیشد.ولی اگه ...

اتفاقا اول دکتربچم منوچهر عسگری بود، ازش پرسیدیم‌گفت کسی رو نمیشناسیم ، منم محمود مقیمی رو‌چون اجازه میداد مادر کنار بچه باشع و اینکه دیدم دیگه فوق تخصصه حتما بلده دیگه

یع خودش نگفتی از جوش خوردنش راضی نیستی؟

اتفاقا اول دکتربچم منوچهر عسگری بود، ازش پرسیدیم‌گفت کسی رو نمیشناسیم ، منم محمود مقیمی رو‌چون اجازه ...

چرا گفتم، ولی گفتن طبیعیه.

من چیزی که مطمئنم رو بهتون میگم و اون اینه که توی بستن مویرگها خیلی دقت میکنن و همه جاشو کامل میبندن که خدایی نکرده بعدا خونریزی پیش نیاد.

ان شاالله برای پسر شما راحت باشه.

چرا گفتم، ولی گفتن طبیعیه.من چیزی که مطمئنم رو بهتون میگم و اون اینه که توی بستن مویرگها خیلی دقت می ...

اخه منوچهر عسگری فقط به روش حلقه انجام میده 

ممنون از توضیحاتت عزیزم ، دو روز دیگه پیش مقیمی نوبت‌ دارم الان دچار تردید شدم

اخه منوچهر عسگری فقط به روش حلقه انجام میده ممنون از توضیحاتت عزیزم ، دو روز دیگه پیش مقیمی نوبت‌ دا ...

به نظرم بسپرین به خود دکتر که چه روشی رو انتخاب کنن. بسته به جثه بچه و ضخامت پوستشه.