2777
2789
عنوان

کسی اینجا قرص فلوکستین مصرف میکنه

113 بازدید | 12 پست

یک ساله حال روحیم خوب نیست رفتم مشاور و روانپزشک بهم قرص فلوکسامین داد ۶ ماه خوردم یه کم بهتر شدم الان رژیم‌گرفتم‌خیلی عصبی ام یه کم علائم افسردگی ام‌ دارم دکترم این بار قرص فلوکسیتین‌۲۰ داد میگن خیلی عوارض داره هنوز  شروع به خوردن نکردم دوست دارم از این‌حال دربیام حوصله شوهرمو بچه هامو ندارم😖😖😖کسی مصرف کرده عوارضشو بگه

عضو گروه بنفش وزن فعلی ۷۹ وزن هدف اول ۷۰ وزن هدف دوم ۶۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا پس چیکار کنممممم؟؟؟؟

به نظرم بعد یه مدت خوب میشه خودش،به نظرم اگه می تونی یه قرص دیگه مصرف کن یا اگه همینو استفاده کردی دیگه قطعش نکن

منم دکتر بهم داد ولی ترسیدم بخورم

یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹
به نظرم بعد یه مدت خوب میشه خودش،به نظرم اگه می تونی یه قرص دیگه مصرف کن یا اگه همینو استفاده کردی د ...

البته من منظورم قرص فلوکسیتین بودها

یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹
شما استفاده‌کردین

من خودم مصرف نکردم ولی یکی از اشنا ها استفاده می کرد و بعد چندماه قطع کرد مجبور شد دوباره شروع کنه 

تو گوگلم بزنی میاد 

کلا یکی از عوارض فلوکسیتین همینه

فلوکسیتین رو وقتی شروع به مصرف کنی موقعی که قطعش کنی حالت بدتر از فبلت میشه

جدی؟شما تجربه داری؟من سرخود فلوکستین ۱۰ میخورم سه چهارماهه 

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
جدی؟شما تجربه داری؟من سرخود فلوکستین ۱۰ میخورم سه چهارماهه

نه گلم 

ولی یکی از عوارضشه 

شایدم رو بدن هرکس یه مدل باشه 

شاید شما واکنش ندی