چندبار دیدم از سینک ظرفشوی میاد و از کفشور حمام هم میاد هر کاری میکنم گم نمیشن خسته شدم خمیر امها امتحان کردم فقط دوسه ماه میرن دوباره برمیگردم اسپری کامان و پودر و اینا هم امتحان کردم جواب نداده کسی تجربه نداره کمکم کنه ؟خیلی کلافه م کرده 😩
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خونه منم وقتی تازه اومده بودم پر پر بود ولی سه تا اسپری کامن گرفتم کل خونه رو زدم ازبین رفتن سال پیش چندروز یبار ی دونه بچه شو دیدم از ترس به خودم...🤣که نکنه باز پیداشون شده رفتم باز ازهمون خریدم باز گمو گور شدن ولی دیروز پسرم توراه رو یدونه بچه شو دیده خودم دیدم نمیدونم ازکجا میاد تو اشپز خونه هیچی نیس حموم هم همینطور
خونمم اینقد سوراخ سمبه داره نمیدونم چطوراین همه رو سم بزنم یا این سری امحا بگیرم زن داییم میگفت حالم ازخونم بهم میخوره بس که سوسک پرشده بود ولی امحا گرفتم خیلی خوب جواب داد نیستن دیگه
اون از خونه همسایه میاد یکی از همسایه ها تو خونش داره تا اون ریشه سوسکا رو در نیاره هرکارم کنی فایده نداره مادر شوهرم داشت رفتدر خونه تک تک همسایه ها یکیشون گفته بود مال منن ازینا تو کابینتام دارم انقد مادر شوهر م التماسش کرد که خونش و سمزد مال مادر شوهرمم رفتن