سلام دوستان من تازه عضو تاپیکا شدم و ازتون راهنمایی میخوام
من سه ساله ازدواج کردم قبل از ازدواجمونم شوهرمو دورادور میشناختم چون داداش دوسته خواهرم بود.
ایشون قبل از ازدواج بخاطر شرایط مالی که داشت تا دلتون بخواد دوستای دختر داشت حتی زمانی که نامزد بودیم چند بار مچشو گرفتم یه شب با آژانس رفتم فشم که ببینم با کی رفته پاتوقش که دیگه نگم با خیلی سنگینترم
خلاصه بهم زدم قضیه رو گفتم من ادم متعهدیم نمیتونم با عیاشی کنار بیام
بعد از یکماه با کلی خواهش و التماس و قول باز برگشتم و خدایی تو اون دوران اوضاع خیلی خوب بود.با اینکه من کارمند بودم و مشغلم زیاد بود اون بازم کاری نمیکرد که اتو بده حتی چند بار امتحانش کردم که دیدیم نه واقعا تغییر کرده.
خلاصه ازدواج کردیم و رفتیم خونمون(همسر من هم مادر و هم پدرش فوت کردن فقط یه خواهر داره) اونجا بود که اوضاع عوض شد .اوایل ظهر که میشد ناهار میگرفت میاورد شرکت منم میرفتم پایین با هم ناهار میخوردیم بعدا دیدم نه انگاری داره منو چک میکنه چون در طول روز چند بار به تلفن شرکت زنگ میزد به حدی که همکارام میگفتن شوهرت چرا به موبایلت زنگ نمیزنه؟ یا اینکه برام ماشین گرفته بود ولی از در شرکت که میومدم بیرون تا خود خونه 5 بار زنگ میزنه حتی یه وقتایی میگه کودوم گوری که هنوز نرسیدی؟هرچی میگم بابا یه وختایی ترافیک سنگینه گیر میکنم اصلا زیر بار نمیره.با خواهرامم که بخوام برم بیرون صد بار باید اجازه بگیرم ازش اخرشم با کلی اخمو تخم میگه باشه ولی 10 خونه باش که با کلی استرس نمیفهمم کجا رفتیم .حتی جرات ندارم یه مغازه ده دیقه وایستم که دیر نشه چون یکی دوبار که اینجوری شده سیلی زده بهم یا خیلی رفتارش تند بوده.خودشم خونه بابام نمیاد منم اگه برم نمیتونم شب بمونم یه شب که اتفاقی بخاطر یه مشکل موندم واقعا از ترسم نمیتونستم برگردم خونه
تازگیام که کلا فقط داد میزنه سرم این رفتارش حتی تو تختخوابم هست که اصلا دلم نمیخواد برم کنارش ولی باورتون میشه از ترس مجبورم؟؟؟؟کلا بدرفتاریاش خیلی زیاد شده واقعا نمیدونم چرا؟چی باعث شده اینجوری شه من بخدا دست از پا خطا نکردم یکی از رمزای گوشیمو اثر انگشت خودش گذاشته در حالیکه من حتی اسممو نمیدونم چی سیو کرده
فکر میکنم کوتاه اومدنای زیادی باعث شده اینجوری شه انقدر پرو شه .واقعا نیاز به کمکتون دارم چون مشاوره ام نمیتونم برم.حتی دکتر زنان که میرم باهام میاد چه برسه به مشاوره که اولا اجازه نمیده ثانیا اگه بفهمه خودم رفتم که دیگه واویلاااا.
خلاصه گیر کردم ممنونم از شما