2777
2789

یه همسایه داریم که توی حیاط دوتا خونه ویلایی هست

یکیش مال مادرشوهره  و عروسشه و یکی دیگم مال پسر بزرگشه

عروسه که خونه مادرشوهرشه(این عروسه مادرشوهرش خاله اش میشه.یعنی عروس خاله اش شده)

داشت دقیقا جلوی ایوون خونه ی جاریش ماهی رو میشت و تمیز میکرددرست میکرد.شلنگ آبو هم کشیده تا اونجا و دقیقا همون جلوی ایوون داره کارشو میکنه

اخراش جاری بزرگه از خونش اومد و حرفی نزد.وقتی جاری کوچیکه رفت.اینم دخترشو صدا زد گفت  سر شلنگ آبو باز کن اینجا رو بشورم بو گرفت.

جاری کوچیکه سریع گارد گرفت و دعوا راه انداخت

گفت عجب کردم شستم تو ج.ن.ده و حروم.زاده بمن تیکه میندازی.میام خفه ات میکنم😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

جاری بزرگه اونقد ترسید کلا رنگشم پرید صداشم میلرزید

گفت خودتی که لقبتو میچسبونی بمن

جاری کوچیکه گفت ببین ننه ج.نده خفه شو برو تا از حیاط ننداختمت بیرون

تو حق اومدن از خونت به بیرون رو نداری چون زمینی جز همون خونت اینجا نداری 

من هرجا دلم بخواد آب کثیف میریزم.

جاری بزرگه هم گفت هه هنوز مامان و بابا نمردن که ارث و باز میکنی.

کوچیکه هم گفت اونا بمیرن نمیرن فرقی نداره چون من صاحب همه چی ام و تو یه وجب حق نداری پاتو از در بیرون بزاری.برو تا از حیاط پرتت نکردم بیرون

که همون لحظه مادرشوهره بیچاره اومد بیرون گفت خجالت بکش زمین نداری ملک نداری چیه میگی 

جاری بزرگه گفت دستت دردنکنه با این عروس گرفتنت

دختر خواهرته ولی نگهداشتنت برای چیه که اینقد بی ارزشتون میکنه 

من که ۱۳ ساله عروستونم تا الان نشده به شوخی حرف املاک بزنیم

ولی این‌...

عروس کوچیکه هم هی داد و هوار میکرد و حرفای خیلی بی ادبی میزد

عروس بزرگه هم میگفت بزار بابا بیاد من میگم بهش همه چی رو.

چند ساله من با اینا همسایه ام

مادرشوهره همیشه طرف اون خواهرزاده اشو 

بیچاره عروس بزرگش همیشه آرومه و حقش پایمال میشه

خونشون خیلی به خونم نزدیکه و کاملا در دید هستن

به نظرتون حق با کیه کلا

من که دلم به حال جاری بزرگه خیلی سوخت

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم

چیز دیگه ای جا ننداختی که

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂🤣🤣

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

🤭 طولانی شد

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
🤭 طولانی شد

بیچاره جاری بزرگه چه بی زبونه من جاش بودم موهاشو میکشیدم ☹

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

حق باجاری بزرگست

خیلی اون یکی سگه آخرشم همین مادرشوهررو...

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

چه دقیق همه چیز رو دید زدی و شنیدی🙊

خیلی نزدیکن من خونم دوطبقه اس 

انگار طوریه داخل یه حیاطیم

خدایا نسل عروس هایی مثل اون کوچیکه رو منقرض کن تا بقیه در آرامش و آسایش باشن 🙏

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بخدا خودم از قیافه اون بحظه جاری کوچیکه ترسیدم 

اونقد قلبم تند تند زد

چه باجزئیات شنیدی 😂

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔