2777
2789
عنوان

چطوری استرسمو کم کنم😢

53 بازدید | 9 پست

سلام خانما من هفته ی دیگه یه مصاحبه و کنفرانس کاری خیلی مهم دارم که چندین ساله منتظرشم و خیلی برام مهمه.

مشکلم اینه که موقع کنفرانس استرس میگیرم صدام میلرزه ضربان قلبم میره بالا😑

چطوری اون لحظه روی خودم تسلط داشته باشم و صدام نلرزه؟ قرصی چیزی هست که برای کاهش اضطراب مصرف کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر خود مصرف نکن اما من موقع دفاعیه رساله ام پروپرانول مصرف کردم یک ساعت قبلش. خیلی خوب بود. اما سرخو ...

من قبلا پرانول مصرف کردم. تقریبا چهار پنج بار ولی حس میکنم فقد دو سه بار اول خیلی آرومم میکرد. البته پرانول ۱۰ خوردم. شاید بدنم به ۱۰ عادت کرده.

شما چه دوزی رو مصرف میکردین؟

من هیدروکسی زین و کلر دیازپوکساید میخورم ولی خواب اورن تا حدودیپروپرانول هم چند بار خوردم برا تپش قل ...

ای وای نه من نباید خابالو باشم😢

پرانول ۱۰ رو مصرف کردم چند بار ولی حس میکنم دو سه بار اول خیلی خوب ارومم کرد. بعدش انگار تاثیر نداشت

من قبلا پرانول مصرف کردم. تقریبا چهار پنج بار ولی حس میکنم فقد دو سه بار اول خیلی آرومم میکرد. البته ...

منم همین ۱۰.

من رفتم به داروخونه گفتم یه چیز بده من قبل ارائه ام بخورم تپش قلبم خوب بشه. همینو داد گفت یکساعت قبلش بخور.واقعا ارومم کرد. 

حالا تا قرص نمیخوری هر شب دمنوشای ارامبخش بخور مثل بهار نارنج یا گل گاو زبون.

الهی به امید خودت...