2777
2789

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و آجیم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و همین روزا بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله پدرم بره کار کنه هر روز از صبح تا شب و انقد تنبل و خود خواه و بدجنس نباشه انشالله💔😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

تو رو خدا خیلیییییی دعام کن انشالله من و عزیزانم امام حسین و حضرت عباس و امام رضا بطلبن ماها رو و بریم پابوسشون و خیلی خیلی خوش بگذره بهمون💔😭

هم برای آزمایشت دعا میکنم هم برای این که خدا بهت فرزند صالح بده🤍

ممنووووونم وااااقعا🥺🥺😍😍❤️❤️

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
الهی فدات شم چشم حتما🤍

الهی پدرم فداتشه خیلی ملعون و بدجنسه و خدا نشناس

تو رو خدا و قرآن دعا کن پدرم یا آدم شه و خیلی خوب شه همه جوره باهامون یا بمیره و از شرش خلاص شیم💔😭

پدرم  کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و موقعه خوردن و خوابیدن و تلویزیون دیدن اذیتمون میکنه همش میاد بالا سرمون غر میزنه 😔 و همیشه صداش باشه شکم درد میگیره از استرس انقد کولیه تو دعوا لرز میگیرم خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم جان عزیزاتون دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون دعا کنید سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش💔😭

خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭