2777
2789
عنوان

حس عجیب نسبت به همجنس

249 بازدید | 5 پست

من وقتی برای بار اول یک نفر و دیدیم به طور عجیبی ازش خوشم اومد سال بعد تو یه کلاس بودیم و همیشه پیش اون معذب بودم و خجالت میکشیدم ازش نمی‌دونم چرا و خب بازم یکم بهتر شد ولی اصلا نتونستم پیش اون خودم باشم و الان چند سالی هست ندیدمش ما صمیمی نبودیم ولی دلم واسش تنگ شده.  ..الان یهو یادم اومد میدونید دلیلش چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه همکلاس داشتم اول دبستان یه نسبت دوریم با هم داشتیم.اینا خونشون توی کوچه مون بود.ما صبحا مدرسه بودیم بعد از ظهرا هم توی پارک رو به روی خونمون میرفتیم بازی میکردیم.بعد دیگه رفتن یه شهره دیگه و کلا ازشون خبر نداشتیم.هر از چند گاهی یادش میوفتادم.تا اینکه راهنمایی باز همکلاسیم شد تا دبیرستان هم با هم هم کلاسی بودیم و توی یه مدرسه درس میخوندیم.البته خب خیلی روابطمون کم شد.چون کلا اخلاقامون انگار عوض شده بود.الانم اصلا از هم خبر نداریم.فقط گاهی اوقات یاده خاطراته بچگیمون همون سن هفت هشت سالگی میوفتم نه اون ورژنش که توی راهنمایی و دبیرستان بود.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒