2777
2789

قبلن سیپرو میخورد خوب شده بود گفت نمیخام دیگه بخورم .یه دکتر تو اینترنت بود داروی مخمر اب جو داده بهش بیرهف پلاس اصلن نساخت بهش میگه معدم سنگین شده حالت تهوع داره‌ گفتم قطعش کن نمیسازع بهت.میگخ دارم لاغر میشم غصه میخوره بدتر میشه.گفتم همون سیپرو رو ادامه بده ...به نظرتون چی بخوره.وقتی لاغر میشه خیلی لاغر میشه الان خوب شده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه چاقی .ما کلن ژنتیک لاغریم عذابیم .باز من بهترم خواهرم بدتره

چاقی انقدر بده که فقط باب چاق باشی تا بفهمی.کاش من پوست و استخوان بودم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

کالری شماری کنه.فقط روحیه میخواد.من۸کیلو با این روش اضافه شدم ولی دیگه روحیشو ندارم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
وقتی اشتها نداره نمیتونه بخوره چجوری کالری شماری کنه

خب دیگه ارادشو داشته باشی میتونی.من انقد کم خوراک و کم اشتها بودم یه روز شمردم تو یه روز کلا۱۰۰۰کالری خورده بودم ،ولی اوایل انقد خوب جلو میرفتم و به زور میخوردم روزی۳۳۰۰تا میخوردم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
برنامه داره

آره برنامه زیره.فقط من سنو سالشو نمیدونم مثلا براش جایزه در نظر بگیرید و یه ترازو بخرید مثلا هر وقت ۵کیلو بیشتر شدی اینو میخرم ،یا میتونی فلان کارو که دوس داری انجام بدی

تو بازار دانلود کنم برنامه زیره

بله دانلود کن و اشتراک بخر فک کنم ۱۰۰و خورده ای باشه.این وسط ام اگه خواست یه شربت اشتها آور از داروخونه بخرید بخوره،هرچند من چیزی نخوردما ولی بخوره بهتره