2777
2789
عنوان

بچه ها مهشادخانم و داستانشو با خبرید!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 32 پست
تایپکای دیگشم من خوندم چقد ولی زرنگ از طلاقش چه داستانی میگفته ب بچه ها فکرکنم زیاد رمان میخونه یه د ...

وای جدی ؟؟؟ 😨😨😨 من نخوندم این تاپیکاشو

خـــــــدایـا منــم مـامـان بـشـم 😕 میـــشـه یعنـی؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر مردی مث این بامشاد میاد تو نی نی سایت فک می کنم برادرشوهرمه 😐 خیلی اخلاقش مث اینا موزی و زنو ...

إ پس تو مواظب باش برادرشوهرت نباشه  

نادان خوشبختی را در دور دست ها میجوید، ‌‌دانا ان را زیر پای خود می رویاند .جیمز اوپنهایم.  
اا من ندیدم. کلا تاپیک هی شب رو نیستم. لینک دارین بدین بخونم.

من ندارم بچه ها اگه دارید بزارید تایپکش عکس بازی بود فکرکنم سرچ کن میاد

نادان خوشبختی را در دور دست ها میجوید، ‌‌دانا ان را زیر پای خود می رویاند .جیمز اوپنهایم.  

اره بابا تایپک طلاقش انقد قشنگ همه رو دور خودش جمع کرده بود انقدم عشوه زنونه میومد ک ترسیدم بخدا و گفتم دیگه دختر نیستم ..... وای مریضن بخدا این ادما اخه چرا اینا تو کلی زن چی میخوان؟

نینی یار تعطیلش کرده من نمیدونستم بچه ها

بهتر ولی باز نره با یه اسم کاربری دیگه بیاد؟!!!  

ما مواظبیم ولی خدا اینجور ادمارو شفا نده ما یکم دلمون شادبشه خخخخخ      

دیشب یکی دیگم بود ب یکی ازبچه ها درخواست دوستی میداد ولش نمیکرد دیکه اخر بنده خدا اومد تاپیک زد وقتی ردت میکنم چرا انقد درخواست میدی