2777
2789

وقتی ازدواج کردم ۵۷ کیلو بودم سر زایمان اولم رسیدم به وزن ۸۲ کیلو و خوشبختانه خیلی لاغر شدم بعد از شیردهی رسیدم به وزن شصت و خورده‌ای و

سر زایمان دومم رسیدم به ۷۶ 

و بعد از زایمان دومم یه رژیم خیلی سخت گرفتم وزنم رو به ۶۹ رسوندم یعنی یک ماه چند کیلو کم کردم که بعد از رژیم بلافاصله ناخواسته باردار شدم که به گفته دکترم بدنت کاملاً آماده بوده برای بچه‌دار شدن و رعایت نکردی

سومی رو که به دنیا آوردم وزنم روی ۷۶ ۷۷ موند و چون شیر خشکی شد یچه م وزنم پایین نیومد و دلایلی مثل افسردگی بعد از زایمان باعث شد نتونم رژیم بگیرم و وزنم استپ بود  چون خیلی بیش از حد به شیرینی علاقه دارم و وزنمم  کاملا استپ بود

چند وقتیه حس کردم خیلی سنگین شدم الان رفتم رو وزنه می‌بینم وزنم شده ۸۱ کیلو نگرانم که وزنم از استپ خارج شده و از ۸۰ به بالا زدم میخووام رژیم بگیرم ولی ارادم ضعیفه دو روز می‌گیرم ول می‌کنم چه غلطی کنم 

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکلو دارم انقدر هیکلم قشنگ بود منم سه تا بچه دارم تو حاملگیام وزنم زیاد شد و دیگه نیومد پا ...

وااااای 🤧 😔چیکار کنیم

هرجوری هست وزنت رو بیار پایین تغذیه ات رو مراعات کن مواظب خودت و سلامتیت باش قندت رو چک کن پیاده روی ...

چطوری اراده بگیرم بخدا خسته شدم

وااااای 🤧 😔چیکار کنیم

حذف کامل شیرینی فست فوت شب قبل خواب یک نصف قاشق اسپند صب ناشتا نصف قاشق کوچیک سیاه دونه آسیاب کن بخور هرروز تازه باید سیاه دونه آسیاب کنی وگرنه بده دوساعت هیچی نخور بعد تخم‌مرغ آب‌پز دوتا دیگه فقط میتونم تا ساعت ۱۲ و ۱ ظهر چای سبز  و آب بخوری ناهار هرچی داشتی تو یک‌ پیاله کوچیک می‌ریزی گه زیاد معلوم بشه بخور بعد غذا دوقاشق سرکه سیب عصر آب یا سیب بخور ۳۰ تا دراز نشست برو پاتو بده زیر مبل تا راحت بری دیگه تا ساعت ۶ عصر که شام هست چیزی نخور شام نونی بود یک کف دست نون و اینا دیگه فقط میتونی سیب بخوری تا قبل خواب یا چند تا دونه بادوم واینا اگه یک ماه این رژیم رعایت کنی ۱۵ کیلو کم میکنی

چطوری اراده بگیرم بخدا خسته شدم

ببین از پیاده روی شروع کن این کسالت و رخوت رو از بین میبره کم کم عضله هات قوی میشن دیگه خودت سرحال میشی .از همین ناهار امروزت رعایت رو شروع کن یه دفعه ای به خودت سخت نگیر 

بچه هات مادر شاداب میخوان با اونا هم چالش برو روحیه اتو قوی نگه دار