2777
2789

وقتی که تاثیر معدل قطعی شده منظورم اینه دیگه نهایی شد امتحانا و...

دیگه نیاز نیست برای دروس عمومی تست بزنیم درسته؟

چون کلا از کنکور حذفن؟

مثل زبان و فارسیو و دینی یعنی دیگه کلا نباید بخونیمشون؟

مثلاً دیگه نیازی نیست دینی دهم و یازدهم خونده بشه درسته ؟

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا سال دیگه یازدهم و دوازدهم رو تشریحی بخون

دروس عمومی رو دیگه نیاز نیست بخونم همین که امتحانشو دادیم دیگه تموم شد؟

عزیزم ببخشید چرا یازدهم؟

منظورتون برای کنکور هست؟

(امسال دارم میرم دوازدهم)

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
هنوز کامل مشخص نیست رییس جمهور جدید گفته من اوکی اش میکنم معلوم نیست چی میشه

چرا اینا اینطوری میکنن هر ثانیه یه مصوبه و...🥲🥲🥲

تست زدن نیازی نیست ولی باید بخونی از الان.. سطح امتحانا و تصحیح جوری شده که دیگه مثل امتحانای مدرسه با دو شب قبل امتحان خوندن نمیشه بیست شد و حداقل ۳  ۴ ماه وقت گذاشتن میخواد برا بیست.

نمونه سوال تشریحی باید خیلی کار کنی تا یاد بگیری برا هر سوالی چجوری جواب بنویسی و از کجا تا کجا جواب سواله

برا درسی مثل دینی نه خوندن پایه لازم نیست ولی تو عربی و زبان لغتای ده و یازده رو باید بدونی و دستورشون رو و همچنین ادبیات. البته برا ادبیات آرایه ها قبلی رو هم باید بلد باشی

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

تست زدن نیازی نیست ولی باید بخونی از الان.. سطح امتحانا و تصحیح جوری شده که دیگه مثل امتحانای مدرسه ...

چشم خیلی ممنون عزیزم🩷

لازمه کتابم بگیرم مثلا فرمول بیست و اینا برای تشریحی؟

دروس عمومی رو دیگه نیاز نیست بخونم همین که امتحانشو دادیم دیگه تموم شد؟عزیزم ببخشید چرا یازدهم؟منظور ...

خب تا کنکور تو تاثیر یازدهمم اضافه میشه دیگه باید دوازده+یازده رو بخونی اونم بصورت تشریحی.دیگه تو کنکورم به صورت تستی از عمومیا نمیاد

هنوز کامل مشخص نیست رییس جمهور جدید گفته من اوکی اش میکنم معلوم نیست چی میشه

نمیتونه کاری کنه.. هم انقلاب فرهنگی هم شورای نگهبان گفتن اصل مصوبه باقی میمونه و فقط ممکنه تغییر جزئی کنه و از طرفی طبق مصوبه خودشون هرگونه تغییرات باید کم کمش یک سال مونده به کنکور اعمال بشه و تا کنکور ۱۴۰۴ کمتر از ی سال مونده..

خدا عاقبتمون رو با اینا به خیر کنه

چشم خیلی ممنون عزیزم🩷لازمه کتابم بگیرم مثلا فرمول بیست و اینا برای تشریحی؟

من گرفتم توهم اگه میخوای بگیر در کل بگیری خیلی بهتره.. مخصوصا برا ادبیات و عربی

درسته که نباید تست بزنی ولی باید تشریحی بخونی.سار404تاثیر معدل شصت درصد شده که مربوط به پایه های یازدهم ودوازدهمه.اگه نظام قدیم هستی یا دیپلمتو قبل 402گرفتی و معدلت خوب شده از ترازه سوابقت اگه بالا بوده باشه کم میکنن.اگه هم خوب نبوده باید ترمیم معدل کنی تا ترازه سوابقت بیاد بالا.

نهایی های دوازدهم تجربی شامل ریاضی،فیزیک،شیمی،زیست،عربی،ادبیات،دینی،زبان،سلامت،هویت

و نهایی های یازدهم شامل

ریاضی،فیزیک،شیمی،زیست،عربی،ادبیات،دینی،زبان،تاریخ،زمین شناسی

ضمنا معدل واقعا هیچ سود و فایده ای نداره و فقط استرس بچه ها رو زیاد کرده.

یعنی کسی مه بخواد ساله آینده پشت کنکور بمونه عملا22تا کنکور داره.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
درسته که نباید تست بزنی ولی باید تشریحی بخونی.سار404تاثیر معدل شصت درصد شده که مربوط به پایه های یاز ...

خیلی ممنون از توضیحاتت❤️

دقیقا جز بی عدالتی چیزی نیست🥲

یکی از آشناهای ما توی تهرانه می‌گفت سر امتحان انسان و محیط مراقب خودش جوابارو. میگفته یا سرچ میکرده توی گوگل😕

خیلی ممنون از توضیحاتت❤️دقیقا جز بی عدالتی چیزی نیست🥲یکی از آشناهای ما توی تهرانه می‌گفت سر امتحان ...

من خودم امسال ترمیم شرکت کردم.دو تا از دخترا بغل دستی هم بودن داشتن با هم حرف میزدن مشورت میکردن مراقب اصلا باهاشون کاری نداشت.

یه دختره ای هم بود وقتی از فلزیابارو از کنارش رد میدادن صدا میداد ولی وقتی از بغله بقیه رد میشدن صدا نمیداد.آخرش گفتن نه دستگاه خرابه.دختره م تا آخر تقلبه رو کرد بی دغدغه.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒