aylink مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 52 عنوان قطره ویتاگنوس 80 بازدید | 8 پست بچه ها یه سوال قطره ویتاگنوس پریودی میاره یا نه؟ چون من می ترسم. باردار بشم نظرتون چیه قطره بخورم پریود میشم یا اگ قطره بخورم اثز قرص اورژانسیو کم می کنه؟ 1403/05/04 | 10:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حبه_انگورشونم عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 2294 قرص اورژانسی خوردی دیگ نگران چی هسی؟ قطرشو نشنیدم ولی خود قرص ویتاگنوس گیاهیه فقط کیستو اینارو برطرف میکنه و تنظیم پریودی میکنه همین پریود اور نیس
aylink مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 52 چند روز عقب انداختی؟ ببین روز اصلی پریودیم ۱۵ هست خب ولی من بعد رابطم ترس باردار شدن دارم راهی هست واقعن تا پانزدهم وایسم پریود شم میمیرمو زنده میشم
aylink مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 52 قرص اورژانسی خوردی دیگ نگران چی هسی؟ قطرشو نشنیدم ولی خود قرص ویتاگنوس گیاهیه فقط کیستو اینارو برطرف ... ببین من بی ام ای بدنم ۳۳ هست و قزص اورژانسی روی زنان چاق کمتر تاثیر میذاره رو همه نه ولی خب می ترسم😭🤦🏻♀️
77kosar عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 3431 ببین روز اصلی پریودیم ۱۵ هست خب ولی من بعد رابطم ترس باردار شدن دارم راهی هست واقعن تا پانزدهم وایسم ... وسواس فکری پیدا کردی عزیزدلم شنیدم دمنوش پونه کوهی یا همون کاکوتی خوبه هر چی تو رحم باشه تمیزمیکنه اما اورژانسی خوردی جوش نزن
aylink مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 52 وسواس فکری پیدا کردی عزیزدلم شنیدم دمنوش پونه کوهی یا همون کاکوتی خوبه هر چی تو رحم باشه تمیزمیکنه ... وای دقیقاااا امیدوارم بخورم پریود شممم😭 باردار شم لباس عروسیو همه چی به فنا رفته 🤦🏻♀️
77kosar عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 3431 وای دقیقاااا امیدوارم بخورم پریود شممم😭 باردار شم لباس عروسیو همه چی به فنا رفته 🤦🏻♀️ دختر استرس ب خودت وارد نکن