2777
2789

باسلام 

راستش اینکه به اون روزها فکر کنم‌خیلی حالم رو بد میکنه اما چون واقعا خودم سختی کشیدم گفتم شاید برای کسی راهگشا باشه و من رو دعا کنه 

خب بریم سر اصل ماجرا ....

دخترم خوب خوب بود دقیقا بعد از پایان اول ابتدایی شروع شد اول از یک چشم بعد هر دو چشم ، طوری محکم‌ چشماش رو بهم فشار میداد که تمام زیر چشمش کبود شده بود تند تند و محکم پلک میزد و تا ۴۰ روز سیر صعودی داشت. و به تعداد تیک ها اضافه میشد مثلا لبش بع سمت بالا کشیده میشد یا حتی کل صورتش رو میکشید بالا 

خیلی وحشتناک بود واقعا حال روحیم بد بود بچه سالمم تو صورتش پر تیک شده بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر پیش روان پزشک یا متخصص اطفال براش دارو شروع می کنن خوب میشه

راستش چون دخترمم دارو مصرف میکنه و شرایط خاصی داره یه کم برای دارو گارد گرفتم

با مشاور صحبت کردم فعلا کم توجهی می کنم در ظاهر چون گفت ممکنه مقطعی باشه 

روزای اول مدام پلک میزد آنقدری که داشتم دیوونه میشدم دیروز ۵ ۶ بار اینکارو کرد

خیلی نگرانشم اما خوب چون محیط خونه گاهی تنش زا میشه فکر می کنم کمی صبر کنم بهتر باشه

امیدوارم بعدا پشیمون نشم

🖤 

راهکارهایی که بکار بردم ؛

۱. اول اینکه به هیچ عنوان بهش نگین تیک داره چون کاملا غیر ارادی هست و یجوری مدیریت کنین که کسی از اطرافیان هم بهش نگه حتی شده رفت و آمد کم کنین یا ....

۲. مسافرت و دیدن طبیعت خیلی خوبه 

۳. خواب و خوراک بسیار مهمه تنظیم باشه حواستون باشه خیلی خوب بخوابن و اصلا گرسنه نشن چون زمان گرسنگی و تشنگی تیک زیاد میشه و کلا هر چقدر به عصر و زمان خواب نزدیک میشن تیک شدت پیدا میکنه 

۴. گوشی کاملا قطع تلویزیون نهایتا یک ربع  اونم یه کاسه تخمه یا خوراکی بدین که خیلی خیره نشن چون وقت نگاه کردن به صفحه دیجیتال تیک زیاد میشه که با تخمه خوردن انگار حواس مغز پرت میشه و تیک کمتر میشه 

۵. چشم پزشک ببرین که خیالتون راحت باشه مشکل از چشم نیست 

۶. ۲۴ ساعته زیر نظر داشته باشین بچه رو ، هر زمان دیدید تیک داره زیاد میشه با بازی ، نقاشی یا بیرون بردن یا خلاصه  هر راهکاری حواسش رو پرت کنین

۷. علت تیک یه رنج درونی هست که باعث بروز انقباض های غیر ارادی شده و اینکه شما بعنوان مادر باید علت این استرس و رنج رو پیدا کنید و ريشش رو از بین ببرین یا ازش دور کنید ، با کودک خیلی صحبت کنین مخصوصا شب ها قبل از بخواب رفتن بچه ها خیلی فکر میکنن شما باید باهاشون زیاد صحبت کنین تا بتونین ریشه این رنج و استرس رو پیدا کنید 

۸. سرشون‌ تو این مدت داد نکشید ، حواستون باشه حرص نخورن چون این بچه ها خیلی زود عصبی میشن و حرص میخورن خلاصه که ۶ دونگ حواستون بهشون باشه که تو بازی با بچه ها یا موقعیت های مختلف اصلا حرص نخورن سریع وارد شین و مدیریت کنید .

راستش دکتر که بردم بهش ریسپریدون داد و من و همسرم دنبال دکتر مغز و اعصاب بودیم که از دادن قرص خیالمون راحته بشه دکتر گفت خیلی پیشرفته هست چون چند تا تیک همزمان هست و ریسپریدون تجویز کرد همسرم گفت بریم پابوس امام رضا هیچ دکتری بهتر از امام رضا نیست و اینکه ما یه مشهدم رفتیم و وقتی اومدیم سیر نزولی تیک ها شروع شد و من از کرامات امام رضا شامل حالم شد و بچم خوب خوب شد اصلا هم قرص مصرف نکرد 

و دعا میکنم و دعا کنید همه بچه ها خوب و سلامت باشن و دختر منم دیگه تیک هاش برنگردن 

عزیزم شما با حرف زدن با بچتون تونستی منشا تیکشو پیدا کنی؟

من تقریبا میدونستم منشا تیک کجاست خب معلم کلاس اولشون خیلی به بچه ها استرس میداد همه مادرها ناراضی بودن و اینکه ما یه پسر دو ساله شیرین زبون داشتیم که فکر میکنم‌مرکز توجه شده بود هر دو مورد رو حذف کردیم یعنی مدرسه که تموم شد و به پسرم دیگه تو جه نکردیم حالا هر دوش بود یا یکی از این‌دو مورد نمیدونم