اینکه پدربزرگ ها و مادربزرگ ها و قدیمی تر های ما با وجود نبود امکانات و دارایی شادتر و خوشبخت تر بودند ولی امروزه با وجود این همه امکانات و دارایی آدمها شاد نیستند ....دلیلش چی میتونه باشه؟
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
چیزی ک شادی خراب کرد همین دنیای امروزی ک چشم و هم چشمی زیاد شده ب چیزی ک خودشون دارن قانع نیستن و همیشه حسرت زندگی بقیه رو میخورن و هیچ وقت از چیزی ک خودشون دارن خوشحال و راضی نیستن
ولی قطعا یکیش اینه که ماها نسبت به قدیمیا شکرگذار نیستیم
و همینطور نسل بعدی یعنی دهه هشتادیا از ما ناشکر ترن و این برای خودشون عواقب بدی داره
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474