2777
2789
عنوان

کنار جاده بودم که دیدم 🍀عکس

660 بازدید | 38 پست

اول صبح  کنار جاده بودم که دیدم داره نسیم خنکی میاد وصدای گنجشک ها و نورِ خورشید  زیبایی های خدا رو نشون میداد..من هنوزم به این دنیا اُمید دارم و به فطرتِ درون انسان ایمان دارم که هیچ نقص و اشتباهی توی اتفاقات و شرایط زندگی هامون نیست..زیادی خودمون رو محدود به شرایط ها کردیم که داریم رنج میکشیم و حالمون خوب نیست..تموم این زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست .. خودتونو که بینهایتید محدودِ چیزای سَطحی و اَلکی نکنید..چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ

تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کنار جاده اس؟ 

خوش به حالت چه جاده ای هستی که همچین کناری داره 

واسه ما که کلا ا ساختمونه یا بیابون 😂😂

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

والصبح اذا التنفس💚🌿🌷

و قسم به صبح هنگامیکه تنفس کند.

همسرم میگه تو یه تایمی بعد نماز صبح قشنگ میشه نفس تازه کردن زمین رو دید. میگه یه حس خوبیه اون لحظه که انسان قادر به توصیفش نیست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
از بهشت چه خبر.ما که فقط تعریفشو شنیدیم😊😊

بهشت خود شمایید..تموم این عالم و اجزائش به دور شما می گردند چون وجودِ شما نور خداست...

خبر داری که سَیاحان اَفلاک
چرا گردند گِرد مَرکز خاک

این کنار جاده اس؟ خوش به حالت چه جاده ای هستی که همچین کناری داره واسه ما که کلا ا ساختمونه یا بیابو ...

طلوع خورشید تو بیابون هم ب همین قشنگیه‌

فقط کافیه ببنید 

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
این کنار جاده اس؟ خوش به حالت چه جاده ای هستی که همچین کناری داره واسه ما که کلا ا ساختمونه یا بیابو ...

مردم جادشونم بهشته...😂😂

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨