2777
2789
عنوان

چرا خانوادم اینجوری میکنن

209 بازدید | 15 پست

ھرچی میگم برام کتاب بگیرین بخونم نمیخرن ھرچی میگم درسھا سختہ سال بعد رو ھم جمع میشن مسخرم میکنن میگن ھر سال ھمینو میگی من واقعا میدونم سال بعد چہ فشار و استرسی رومہ کمکم نمیکنن ھیچ وقت حمایتم نمیکنن بعد موقع امتحانات میان ترم آدمو تحدید میکنن زیر ۱۹و ۷۵ صدم بیاری کشتمت واقعا نمیدونم چیکار کنم از دست اینا سر بہ کدوم بیابون بزارم😐

اییی خدااا آدم طبق خواستشونم عمل میکنہ مشکل دارن!😭

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هربار اسم یه کتابو بنویس بگو اینو لطفن برام بخرید.

کاغذشم بزار رو اپن، هرکدومشون از بیرون اومدن بگو کتابمو خریدی؟ خیلی لازمش دارم امروز

بعد اگه نخریده بودن بگو باشه یادت نره فردا بخری، هر روز با لحن مهربون و بدون عصبانیت تکرارش کن.

تهش خودشون خسته میشن پول میدن خودت بری بخری

تهدید

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

چون آگاهی و علمشو ندارن. خیییلی از خانواده ها متاسفانه همینجوری هستن

تو باید انقدر قوی باشی ک بتونی عدم آگاهی اونارو درک کنی و روت تاثیر نذاره پولاتو یذره یذره جمع کن بده کتاب

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
چون آگاهی و علمشو ندارن. خیییلی از خانواده ها متاسفانه همینجوری هستنتو باید انقدر قوی باشی ک بتونی ع ...

دقیقا مثلا بہ بابام میگم کتاب میخوام میگہ کی حوصلہ دارہ کتاب بخونہ برو بازیتو کن ... آدم بھش بر میخورہ

...