2777
2789
عنوان

رابطه در ماه آخر بارداری

3971 بازدید | 32 پست

من باردارم و هفته ۳۸ام

از ۲۶هفته استراحت مطلق شدم با وجود پساری

و تقریبا از همون اوایل بارداری رابطه با دخول نداشتیم

حالا الان که هفته‌های آخرم و پساری رو برداشتم برای راحت‌تر شدن زایمانم می‌خوام رابطه داشته‌باشم اما همسرم هیچ تمایل نداره

حتی ۳روزه مستقیما بهش میگم اما پسم می‌زنه

از این لحظه به بعد نمی‌خوام بهش چیزی بگم چون واقعا به غرورم برخورده انگار ولی می‌ترسم اگر رابطه نداشته‌باشم زایمانم سخت بشه، این جمله درسته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم حس میکنن رابطه با دخول برای بچه ضرره،حس میکنن سرش میخوره به سر بچه 🤣

وااااای چند روز پیش که توهم حاملگی زده بودم شوهرم اینو گفت مردم از خنده😂😂😂😂

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

احساس میکنم همسرت رو خیلی نادیده گرفتیواقعا درک نمیکنم چرا خانمای باردار از همون اول رابطه رو سرخود ...

یعنی آقایون نمیتونن بخاطر بچشون و بی خطر سپری شدن بارداری همسرشون نه ماه صبر کنن؟عجببب

رابطه شاید باعث سقط نشه اما هیچوقت نو حاملگی بی‌خطر نیست

احساس میکنم همسرت رو خیلی نادیده گرفتیواقعا درک نمیکنم چرا خانمای باردار از همون اول رابطه رو سرخود ...

نه والا من ممنوع نکردم خود شوهرم از همون اوایل ترس داشت انگار

الانم می‌گفت می‌فهمم که بچه اذیته

یعنی آقایون نمیتونن بخاطر بچشون و بی خطر سپری شدن بارداری همسرشون نه ماه صبر کنن؟عجبببرابطه شاید باع ...

رابطه با حاملگی منافاتی نداره

میشه مراقبت کرد 

پوزیشن و این صحبت ها

ولی ممنوع کردنش هم برای خانم ها بده هم اقایون

این موضوع فقط تو کشور ما رایجه که زن باردار رو مثل یه ادم فلج تصور میکنن همه!

لایک نکنید🙂‍↔️

عزیزم اصلا نباید از اول بارداری رابطه رو منع میکردین مگر اینکه دکترتون منع کرده باشه اونم اگه دکتر منع کنه فقط واسه چند هفته منع میکنه و اینکه هفته اخر بارداری باید رابطه داشته باشی ولی مایع منی رو داخل نریزن چونکه موقع زایمان معلوم میشه که ریخته روی بچه

گر بگویم با خیالت تا کجاها رفته ام مردمان این زمانه سنگسارم می کنند...روی نبودت هم حسابی تازه وا کرده ام یاد تو می ارزد به بودنهای خیلیها🥲🍷🖤
نه والا من ممنوع نکردم خود شوهرم از همون اوایل ترس داشت انگارالانم می‌گفت می‌فهمم که بچه اذیته

براش توضیح بده

شکل واژن و رحم رو بکش بگو اینقدر اینجا فاصله است

خود سرویکس مثل دو سه سانته این وسط رو جدا کرده!

لایک نکنید🙂‍↔️