2777
2789
عنوان

رمز پین گوشی

748 بازدید | 12 پست

چجوری رنز پین گوشی شوهرم رو باز کنم انقد تلاش کردم تو گوگل نگا کردم نشد بنظرتون چجوری بدون پاک شدن اطلاعات رمز گوشیش رو بشکنم  اصلا پیام و عکس رو اینا پاک نشه هااااا اصلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردایی که باسنشون گوهیه رو انقد راحت نمیتونی دسترسی پیدا کنی به اطلاعاتشون

بهت قول میدم رمزشو باز کنی میری میبینی اپلیکیشناشم قفل کرده

اگه رم داره رمشو در بیار بنداز گوشی خودت

یا ببین میتونی تلگرام و اینستاشو بزیزی تو گوشی خودت بزنی فراموش کردن رمز که اسمس بیاد

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍
منظورت اینه عکس چهره‌ش که توی گوشی شماس رو گرفتی جلو دوربین و باز نشد؟؟؟

بعدش تو یه تاپیک ک قبلا گذاشته بودن نوشتن ک فقط از چشم تشخیص میشه و باز میکنه گوشی رو 

مردایی که باسنشون گوهیه رو انقد راحت نمیتونی دسترسی پیدا کنی به اطلاعاتشونبهت قول میدم رمزشو باز کنی ...

نه بابا بلد نیس اونجور برنامه یی بریزه  فقط گوشیش رمز پین داده اونم دید بقیه رمز هارو میتونم پیدا کنم و تا حالا پیدا کردم اینبار رمز پین گذاشته ک اونم ۱۰ روزه میشه ک نتونستم پیدا کنم

نه بابا بلد نیس اونجور برنامه یی بریزه فقط گوشیش رمز پین داده اونم دید بقیه رمز هارو میتونم پیدا کن ...

خودش کجاست که گوشیش ده روزه دستته؟

اگه میتونی ببر گوشی فروشیا باز میکنن ولی بگو گوشیه خودته

بگو بچه رمز گذاشته نمیتونم باز کنم

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍
خودش کجاست که گوشیش ده روزه دستته؟اگه میتونی ببر گوشی فروشیا باز میکنن ولی بگو گوشیه خودتهبگو بچه رم ...

منظورم اینه ۱۰ روزه رمزش رو عوض کرده نتونستم تا حالا بازش کنم