2777
2789
عنوان

خدایی نکرده خونمون آتیش نگیره

377 بازدید | 29 پست

از جعبه فیوز هی صدای جیغ مانندی میاد

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

خب چرا برق کار نمیارید 

خونتون اتیش نگیره هم وسایل برقیتونو میسوزونه ها 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا فقط موقعی سه تا کولر باهم روشن میشدن این صدا میداد امشب اولش حواسمون نبود ۳ کولر باهم روشن شدن فیوز پرید

الان با اینکه ۲ تا روشنه هر چند دقیقه باز صدا میده

همه خوابن چه کنم

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

فیوزه خراب شده باید عوض شه   نگران نباشین آتیش نمیگیره نهایت  قطع میشه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

خطر داره ب همسرت بگو

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

الان همه خوابن من چه کنم؟

اره گفتن اتصالی داره ولی هرشب ۲ کولر روشن بود این مدلی نبود اصلا

فیوزه خراب شده باید عوض شه نگران نباشین آتیش نمیگیره نهایت قطع میشه

قطع شد بعد وصلش کردیم یکی از کولرا خاموش کردیم شد دوتا الان

به شماره برق منطقتون زنگ بزن بیاد ببینه چی شدهمال ما یبار مشکل پیدا کرد زنگ زدیم اومد درست کرد

الان نمیدونم واقعا خطرناکه یا من حساس شدم

کلی مهمون هم خونمون خوابن

میترسم بابام بیدار کنم بگن چیز خاصی نبود الکی شلوغش کردی🤕

چندروز پیش ساختمون بغلی ما بخاطر فشار زیاد کولر گازی به برق ساختمون کنتور برق اتیش گرفت و کنتورای برق تو پارکینگ بودن همه اتیش گرفتن جوری ک ما فک کردیم ساختمون اتیش گرفته ۲تا ماشین اتش نشانی اومد تا تونست اتیش ساختمون خاموش کنه...