2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثله شدن یه جنازه وحشتناک بود

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من خواب دیدم نامجون(ی خواننده کره ای) با مختار بیعت کرده من و جین (ی خواننده دیگ)مامور مخفی بودیم ول یزید جفتمون و شهید میکنه 🙄🙄🙄 این سمی ترینش بود ک خلاصه گفتم خ طولانیه حضرت زهرارو میبینیم بعد من پیشش گریه میکنم اجازه انتقام میخوام بعد اصن ی وضعی 🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اینکه تو عاشورا رفتم کمک حضرت ابولفضل ولی همش دلم آشوب بود چون میدونستم امام حسین شهید شده و نمیریم نجاتش بدم

خیلی خواب عجیبی بود واقعآ هنوز تو شوکش هستم 

اینم بگم اصلا آدم مذهبی نیستم 

دم در خونه مون داشتم دوچرخه سواری میکردم و خیلی هم کوچیک بودم حدودا ۷ ۸ سالم بود

یه ماشین میومد دنبالم بعد من هرچقدر میرفتم به خونه نمیرسیدم وقتی رسیدم تو خونه اصلاا در بسته نمیشد و اونا اومدن تو خونه و یهو از خواب پاشدم

چندین بار این خوابو دیدم ولی نمیدونم تعبیرش چیه خییلی عجیب بود واسم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

خاب عجیب زیاد دیدم یکیش ک‌چندسال پیش دیدم این بودازاسمون میریخت رو سرم منم دادمیزدم  ک خدایا گو‌خوردم غلط کردم از این ب بعدنماز میخونم🤦😂

یکی دیگه هم ترسناک بوداونم تاالان تو  ذهنم مونده😶‍🌫️

خواب دیدم خواستگار اومده نامزد کردم اما عجیبش اینه من هیچ وقت ازدواج نمبکنم کلا خواب الکیع

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

خواب اینکه من تو یه کوچه تاریکم یه پیرزن ترسناک از بغلم رد میشه یهو دستمو میگیره میبره و من صدام درنمیاد همون موقع از خواب بیدار میشم هررر شب دارم اینو میبینم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
خواب رابطه ممنوووعه با یک آشناگفتنی نیست..😑😊

من این خواب و با ی خواننده زن آمریکایی دیدم وای ی هفته حالم بد بود خداروشکر خ وقته نمیبینم از این خوابا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.