2777
2789
عنوان

خونه جاريم بوديم بعد سر شام........

6041 بازدید | 159 پست

بزاريد اول بگم كه ما سه تا جاري هستيم 

كه من كوچيكم 

و امشب خونه بزرگه دوعوت بوديم و جاوي وسطي كه كلي هم كلاس داره برا خودش هم بود 

حرف سر مهموني و مهموني دادن شد 

از اونجايي كه تنها جايي كه خيلييييييييي وقته يه مهمونيم ندادن جاري وسطيه بود پدر شوهرم چندتا تيكه اومد و گفت يه وقت بريم اونجا 

اوناهم گفتن تشريف بياريد و از اين حرفا 

بعد خود جاريم گفت اخه من دست تنهام و برا همين تا خالا ندادم مهموني 

(ايشون تهرانن و ما دوتا جاري ديگه و مادرشوهرو خواهرشوهرام اطراف تهران)

خلاصه وقتي گفت من تنهام و شماها كه زود به زود مهموني ميدين به خاطر اينكه مادرشوهر مياد كمكتونمن برگشتم گفتم من تو هيچ زماني كسي نيومد كمكم وخودم به تنهايي مهموني دادم 

بعد سريع گفت خب حالا كي منظورش به شما بود ولي بچه تونو كه ميگيره باز جواب دادم نه خودم هم بچه رو ميگيرم هم غذا ميذارم كه بهش بر خورد كه يكي جوابش داد يكم بي ادبي كرد كه حالا تو چرا به خودت مبگيري و جواب ميدي 

اينو هم بگم كلا من سه ساله وارد اين خانواده شوهرم شدم كلا سعي ميكنن جواب اين عروسو ندن يا الكي تاييدش كنن چون خيلييي بي ادبي ميكنه 

ولي من واقعا زورم اومد كه تنبلي خودشو بزاره به اينكه دست تنهاست و فقط به اون كمك نميشه 

خلاصه بحث تموم شد و داشتيم برميگشتيم خونه كلي شوهرم حرف بهم زد كه چرا جوابشو دادي 

اون نميفهمه تو چرا دهن به دهنش گذاشتي 

خيلي ناراحت شدم 

اخه چرا شوهرم اينطور ميگه 

اولا من بي ادبي نكردم و فقط موقعيت خودمو گفتم بعدم جواب اينو ندن من زورم ميگيره اخه فكر ميكنه همه چي تمامه و خيلي تكه 

خدايا آن ده ,كه آن به

الان شوهرم ناراحته كه تو چرا جوابشو دادي 

اين ارزش نداره و تو خودتو خراب كردي 

اخه اين خراب شدن نداره 

انقدر خانواده شوهرم منو ميشناسن كه فكر بدي اصلا نكن 

به نظرم شوهرم و خانوادشون زيادي دارن با جواب ندادن بهش پرو ترش ميكنن

خدايا آن ده ,كه آن به

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جوابشو نمیدادی تو دلت باد میکرد   خوب کردی

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

همه همه چیومیفهمن وهمه رومیشناسن. ...شماهیچی ام نمیگفتی همه میدونستن کجاچه خبره 

ولی

همینکه جواب دادیوحرفوتودلت نگه نداشتی خوبه. ......به شوهرتم بگو من نمیتونم جواب ندموتامدتهاخودخوری کنم. ......یکم سعی کن فقط بیشترسیاست بخرج بدی که طرف نتونه جوابتوبده

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤