2777
2789
عنوان

کسی که مدام بی حال و سست باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 21 پست

انسان وقتی هدف و کاری برای زندگی نداشته باشه این وضعیت پیش میاد 

خودم این طوری بودم 

بعد از شروع به مدیتیشن ، ورزش ، یادگیری زبان و حرفه و

مهم ترین:ترک گوشی 

حالم خوب شد

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
منم همینجوریم بی حالی شدید و تپش قلب ازمایش کورتیزول دادم کورتیزولم بالا بود هورمون استرس هست

میشه اوردش پایین؟ 

منم خیلی استرسیم سر هرچیز مسخره ای استرس میگیرم و بهم تپش قلب و حالت تهوع دست میده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نداری؟

بیماری اعصاب داره ولی باید دکترا سر دربیارن یا داروهاشون اثر بزاره

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

میگه وقتی یه کاری انجام میدم استخونام درد میکنه 

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم