2777
2789
عنوان

خاستگار پلیس

316 بازدید | 35 پست

سلام دوستان 

این آقا هم خانواده خوب و موجهی داره هم شخصیت خوبی داره هم چهرش معمولی به بالاست ینی به دل میشینه فقط شغلش مورد داره . دلم راضی نمیشه . خودم دانشجو پرستاریم . نظرتون چیه ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلش خفنه که

پلیسام بخاطر شرایط خاص کاریشون اکثرا قدبلند و هیکلین

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

وا چه موردی؟ 

خدایی برام خیلی جالب شده جدیدا همه چیز برعکس شده 

مثلا یادمه قبلنا میگفتن عه طرف مذهبیه عجب آدم خوبیه الان میگن این مذهبیه قطعا آدم بدیه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

وا چه موردی؟ خدایی برام خیلی جالب شده جدیدا همه چیز برعکس شده مثلا یادمه قبلنا میگفتن عه طرف مذهبیه ...

نه من نمیگم بده 

گفتم که از همه لحاظ اوکیه 

فقط میترسم به مشکل بخوریم . چون دایی خودم پلیسه میدونم خانوادش چقد سختی کشیدن

افکار عمومی راجبشون عوض شده دیدگاه مردم بهشون بده هم اینکه خ شغل سختیه جونش در خطره منم شیفت باشم او ...

کدوم افکار عمومی؟ افکار عمومی مردم تغییر نکرده فقط یه اقلیت خاص که الان هم نظرشون تقریبا برگشته مال همون اوایل بود

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷