2777
2789
عنوان

بیاین کتاب و رمانای قشنگی که خوندیم رو معرفی کنیم🙃✨

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 49 پست
عادت های اتمیباشگاه پنج صبحی هادختر پرتقالیرمز موفقیت اینارو خوندم کتاب و پادکست در زمینه رشد فردی ...

دختر پرتقالی خیلی قشنگ بوددد

من برای رشد فردی دارم تصمیم گرفتم خودم باشم رو می‌خونم و راضی‌ام

چیزی که به‌طور قطع میدانستم این بود که بارها در زندگی‌ام مرده بودم..؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دزیره .‌‌کتابخانه ی نیمه شب.باداممغازه ی جادویی و آنگاه هیچ کس باقی نماند مغازه ی خودکشی ۵ قدم فاصله

آخخخ اینا یادم رفته بود

منم عاشق مغازه جادویی و مغازه خودکشی و پنج قدم فاصله‌م

دختر پرتقالی خیلی قشنگ بودددمن برای رشد فردی دارم تصمیم گرفتم خودم باشم رو می‌خونم و راضی‌ام

چقدر عالی عزیزم لطفاً اسم نویسنده ش رو بگو

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

آخخخ اینا یادم رفته بودمنم عاشق مغازه جادویی و مغازه خودکشی و پنج قدم فاصله‌م

حقیقتا من جونمو سر ۵ قدم فاصله میدم ...اولین کتابی بود ک سرش تا خود صب بیدار موندم بدون توجه به اینکه صبحش ۴ تا امتحان داشتم

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
صد سال تنهایی ۸۰ صفحه خوندم گیج شدم دیگه نمیدونستم کی به کیه واقعا واسه خوندنش خدا قوت😅

اره زیادی پیچیده بود 😂

خیلی طول دادم خوندنشو🥲

More water flowed under the bridge, people changed their minds
حقیقتا من جونمو سر ۵ قدم فاصله میدم ...اولین کتابی بود ک سرش تا خود صب بیدار موندم بدون توجه به اینک ...

دقیقا منم خیلی بخاطرش ناراحت شدم و دلم گرفت..

من با هردو در نهایت می‌میرند هم همین کارو داشتم و حتی گریه هم کردم. اگه رمان غمگین دوست داری حتما بخونش

اره زیادی پیچیده بود 😂خیلی طول دادم خوندنشو🥲

خیییییلییی 

فقط اسم بود انگار

ولی همون اوایل یه جمله داشت (عشق حسی است بسیار عمیق تر از لذت زودگذر شب های پنهانی ) امیدوارم درست نوشته باشمش

قشنگ ترین جمله ای بود که خوندم