2777
2789
عنوان

بچه دوستم چی میشه

159 بازدید | 9 پست

دوستم با یکی ازدواج کرده خیلی با هم فامیلن یعنی طرف هم پسرعموشه هم پسرخاله شه ، الآنم دوست داره بچه بیاره ولی میترسه خیلی استرس داره ، دیگه از ازدواج فامیلی هم گذشته این 

به نظرتون میتونه بچه سالم بیاره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواج نبایدبهش فکر میکرد. ۷ میلیارد ادم تو دنیا هست این رفته پسرعموپسرخاله اش رو پیدا کرده😄

واقعا اشتباه کرده اون موقع انقد عاشق بود به این چیزا فکر نمی‌کرد الآنم هرکس بچه میاره غصه میخوره از ترسش نمیتونه بیاره

واقعا اشتباه کرده اون موقع انقد عاشق بود به این چیزا فکر نمی‌کرد الآنم هرکس بچه میاره غصه میخوره از ...

با ازمایش ژنتیک تا حدی میشه پیش بینی کرد اما نه برای همه بیماری ها.. متاسفانه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
یعنی آزمایش میگه بچه بیارن یا نیارن ؟

من انجام ندادم نمیدونم دقیق ولی خب عیب های ژنتیکی معلوم میشه تا حدود زیادی براساس اونا روش بارداری مشخص میشه ممکنه از اسپرم  یا تخمک اهدایی استفاده کنن