2777
2789
عنوان

ضدلک برای پوست

58 بازدید | 2 پست

چندتا لک افتاده رو پوستم

ی ضدلک پیشنهاد بدید ممنون

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

مت قبلنا سینره میزدم خیلی خوب بود.

الان ی مدت  زیادیه که نزدم.واقعن پوست چند درجه روشنتر میکرد ب مرور

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

می‌دونی من چقدر دکتر رفتم و پول خرج کرم سوختگی لیزرم بره حتی پزشکی که خودش باعث سوختگی و لک شده بود کلی دارو داد ولی نرفت تا از یه خانم بسیار صادق کرم گرفتم و کامل برطرف شد حتی پزشکی که پیشش تحت نظر بودم الان خودش مشتری همونه

یقران رو بینیمم یه لک بزرگ بود با این کرم رفت و دیگه برنگشت الان دو سال گذشته برنگشته پوستمم همون موقع چقدر جوانسازی شد سفید شد چروک‌های سطحیم کامل رفت مهمتر از همه اینه که کرماش با این کرم‌های دست ساز فرق داره من بردم آزمایشگاه هیدروکینون و کورتون اصلا نداره که عوارض دار باشه کلی همکار پزشک هم دارن چون من حضوری برای درمان رفتم و دیدم ولی برای خواهرم ارسال کرد شیراز و اونا هم راضی بودن منم ضمن تشکر شمارش می‌ذارم اگه مشکل منو داشتید با کمترین هزینه حل بشه  که مردم وقتی با بدبختی پول درمیان بدونن کجا خرج کنن

09026744639

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.