2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه جا پنج جلسه رفتم اولاش خوب بود کارشون بدون ژل بود ازش پرسیدم موهایی ک در میاد بزنم اونام میگفتن آره هروقت دراومد بزن 

آخریا دیدم موهای دستور پام کامل نرفته و هنوز در میاد اونا گفتمن شش جلسه و من دیدم پنج جلسه رفتم باید لااقل نصفیشون تموم میشد ایندفعه رفتم جای جدید نصبت ب اونجا هزینش کمتره و ژل میزنم لیزر میکنن بازم موها داره در میاد ولی خانومه گفت چطوری اونا بهت میگفتن هروقت مو دراومد بزن تا وقتی میای لیزر نباید بزنی تو بدتر تحریک کردیشون فلان 

حالا نمیدونم چیکار کنم آیا اینجا جواب بگیرم یا نه 

اونجا هزینش زیاد بود بعد اینک لیزر میکردم وقتی مویی درمیومد بعضیاشون ک دست می‌گرفتم کنده میشدن 

ولی اینجا ک رفتم هرچی ک دست میگیرم مویی کنده نمیشه

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

من از آخرین جلسمم سه ماه اینا یا بیشتر گذشته ولی بازم در میاد موهام مشکل هورمونی هم ندارم ۱۲جلسهرفتم با کندلا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من از آخرین جلسمم سه ماه اینا یا بیشتر گذشته ولی بازم در میاد موهام مشکل هورمونی هم ندارم ۱۲جلسهرفتم ...

عه آدم ناامید میشه عق حالا چی میشد بدن ما زنا مو نداشت 😮‍💨

من از آخرین جلسمم سه ماه اینا یا بیشتر گذشته ولی بازم در میاد موهام مشکل هورمونی هم ندارم ۱۲جلسهرفتم ...

آخرین جلسه۳ماه گذشته؟خب باید ماه پیش میرفتی شارژ.مو بامو فرق داره یکی دیرتردرمیادیکی نه یکی مشکیه ونازک یکی ضخیمه.تووقتی میدیدی ک داره درمیاد باید میرفتی باز

آخرین جلسه۳ماه گذشته؟خب باید ماه پیش میرفتی شارژ.مو بامو فرق داره یکی دیرتردرمیادیکی نه یکی مشکیه ون ...

خب من تا آخر عمرم باید هر ماه برم لیزر؟خب این به چه دردی میخوره اپیلاسیون که ارزونتر درمیاد عین لیزرم ماهی یه باره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نه گلم شاتیه.الانم دوماه ۱بارمیرم واسه شارژ

من حیرونم چیکار کنم نرفتم جای قبلیم جواب گوشیشونم ندادم دیگه اونم شاتی بود دیدم هزینشم زیاده گفتم حالا ک بعضی موها درمیاد بیام اینجا نمی‌دونم صبر کنم چند جلسه برم همینجا اگه دیدم خوب نیس برگردم جای قبلیم اوف