2777
2789
عنوان

فرهنگ خانواده شما چه طوره

178 بازدید | 17 پست

من خودم یه خواهرم در آینده همسرم باید باور قلبیش این باشه که خواهر من خواهر خودشه،همون جوری که باور قلبی من اینه برادر همسرم مثل برادر خودمه روبوسی کردن برام اصلا مهم نیست،برای من همسر خواهرمم همینه.این یه باور و فرهنگیه که توش بزرگ شدم،مردم دو دسته هستن یا بهتره بگیم سه دسته یه سری مثل من بغل و روبوسی براشون مهم نیست،یه سریا میگن فقط دست دادن،یه سریا میگن اصلا هیچی نا محرمن.

عزیزان به همدیگه توهین نکنید باور و اعتقاد هر کسی متفاوت هست.

تعداد رای : 13
نظرسنجی
روبوسی و بغل
2
15%
دست دادن فقط
5
38%
هیچ کدام
6
46%

ماهم راحتیم .من با پسرداییام روبوسی میکنم و همسراشونم خیلی خانم هستن .اوایل ک ازدواج کرده بودن یبار پسر داییمو دیدم باهاش دست دادم خانمش گفت وا چرا دیده بوسی نمیکنید.

کلا هم حجاب ندارم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به زور برادر شوهرم همون سلام و احوال پرسی رو میکنن چه برسه به رو بوسی و دست دادن

این دیگه بر میگرده به فرهنگ دوتا خانواده،من خودم این جوریم برام نشده با یه خانواده مذهبی وصلت کنم برای اون بندگان خدام نشده یه عروس مثل من😂

ماهم راحتیم .من با پسرداییام روبوسی میکنم و همسراشونم خیلی خانم هستن .اوایل ک ازدواج کرده بودن یبار ...

من تو پسرای فامیل فقط با پسر عمه هام روبوسی میکنم خیلی صمیمی هستم،با بقیه پسرای فامیل فقط دست میدم،یکی از پسر عموهامم بعد ازدواج چون خانمش خیلی مذهبی به احترام عقایدش کلا دیگه موقع احوالپرسی دستم بهش نمیدم.

من تو پسرای فامیل فقط با پسر عمه هام روبوسی میکنم خیلی صمیمی هستم،با بقیه پسرای فامیل فقط دست میدم،ی ...

همچی برمیگرده ب خانواده و طرف مقابل دقیقا .

من محاله شوهر خاله و شوهر عمم و جایی ببینم بقلشون نکنم .

ما برامون دامادمون مثل برادری میمونه که در عین حال که باهاش راحتیم ولی چهارچوبم داریم، دلیلی به دست ...

این چیزا هیچ اجباری نداره فقط دیدم بعضیا به همدیگه برای این موردا توهین میکنن ناراحت کننده اس برام.الان شما با دامادتون دست نمیدید روبوسی نمیکنید ولی من برعکس شمام،نظر هر دومون محترم تا وقتی به همدیگه تحمیلش نکنیم.

من آدم متعقد به نا محرم اینا نیستم و کلا حس خوبی ندارم به مرد غریبه روبوسی کنم حتی به سختی دست میدم ...

صحیح این باور شماست و محترم.

همسر خواهر آدم و برادر شوهر آدم برای من غریبه نیست عزیز آدمی هستن ،محرم هستن مثل برادر این دید منه.