2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم و پرستار کلینیک از بس گفتن مثانه پر باشه من خیلی دستشویی داشتم واقعا داشتم اذیت میشدم بعد یک ربع بیست دقیقه بعد از انتقال بلند شدم رفتم دستشویی دوباره اومدم دراز کشیدم به نظرتون مشکلی پیش نیومده ؟ کیا تجربه دارن 

بهترینا نصیبت دوست عزیز دلیلش چی بود ؟تنبلی تخمدان داشتید؟

سلام عزیزم بله تنبلی تخمدان داشتم بدونه علائم سر موعد پریود میشدم ذخیره ام بد نبود اما گویا تخمکها بی کیفیت بودن 

سلام عزیزم بله تنبلی تخمدان داشتم بدونه علائم سر موعد پریود میشدم ذخیره ام بد نبود اما گویا تخمکها ب ...

چقد دارم درکت میکنم 

تخمدان پلی کیستیکم و با هربار دکتر رفتن حالم بد میشه 

انشاا...همه حال دلشون خوب باشه 

چقد دارم درکت میکنم تخمدان پلی کیستیکم و با هربار دکتر رفتن حالم بد میشه انشاا...همه حال دلشون خوب ب ...

الهی که مشکلت حل بشه اما عذاب الهی هست بخدا اسپرم اگر مشکل داشته باشه داروها بهتر تاثیر میذاره اما تخمک خیلی سخت خوب میشه و با کیفیت یا تعدادش زیادتر میشه خدا خودش کمکمون کنه 

دکترم و پرستار کلینیک از بس گفتن مثانه پر باشه من خیلی دستشویی داشتم واقعا داشتم اذیت میشدم بعد یک ر ...

اگر میگفتی پرستار با سوند تخلیه میکرد برات. من دو ساعت دراز کشیدم. بعد رفتم سرویس. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اگر میگفتی پرستار با سوند تخلیه میکرد برات. من دو ساعت دراز کشیدم. بعد رفتم سرویس.

اتفاقا گفتم که خیلی حالم بده اما اینکارو نکرد گفت برو دستشویی دوباره بیا دراز بکش

اتفاقا گفتم که خیلی حالم بده اما اینکارو نکرد گفت برو دستشویی دوباره بیا دراز بکش

تخت کناری من گفت نمیتونه تحمل کنه براش انجام دادن. 

گذشته دیگه بش فکر نکن. استراحت کن.  من خیلی رعایت کردم. تا چند ساعت دراز کشیدم. بعد هم تا روز پنجم حمام نرفتم.  روز پنجم ی حمام پنج دقیق ای کردم.  آروم داخل خونه راه میرفتم. حتی آشپزی هم نکردم اون ده روز. روز نهم لک قهوه‌ای دیدم.همون لانه گزینی.   

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
شما کی انتقال دادی عزیزم ؟

سه سال پیش گلی، ی بچه شر و شیطون دارم. انشاالله خدا برات بخواد عزیزم.