2777
2789
عنوان

چطور با دکتر هلاکویی تماس بگیریم ( از ایران )

| مشاهده متن کامل بحث + 2778 بازدید | 31 پست
من از روش صحبت کردنش خوشم نمیاد آدمو تحقیر میکنه میپره تو حرف ادم

حرفت رو قبول دارم، به نظرم این کارش به خواطر اینه که ادم های زیادی پشت خط هستند و میخواد از زمان بهترین استفاده رو کنه و بهترین مشاوره رو بده نظر تو چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفت رو قبول دارم، به نظرم این کارش به خواطر اینه که ادم های زیادی پشت خط هستند و میخواد از زمان بهت ...

من اینو بیشتر از اخلاق شخصی خودش میدونم و اینکه خیلی ها این مشکل منو دارن و زده میشن رسما از قضیه.

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
درسته تحقیر میکنه ولی حرف آخر را اول میزنه. و چندین جلسه بری پیش روانشناس حرفی را که بعد از چندین حل ...

اره درست میگی! ، مخصوصا یه وقتایی یه سری حقیقت هایی رو تو چند ثانیه تو چند کلمه میگه که میخوای به خواطر اون 4 ثانیه حقیقت شب ها گریه کنی :( 

اما حقیقت و واقعیت برای انسان خوبه! و کمترین اسیب رو میزنه! نسبت به دروغ و تصمیم های دیگه... 

تو این موضوع میتونم کتاب - دروغ هایی که به خودمون میگوییم، رو معرفی کنم :)

اوووه مگه میخواستی با خدا حرف بزنیالبته برا سنت طبیعیه ولی این استرس وقتی همه حرفاتو بنویسی و از رو ...

ولی خدا بعد کلی سعی هام بهم جواب نداد که دکتر هلاکویی بهم جواب داد! 🥲

نظرت چیه به نظرت خدا دنیا رو درست کرده و به حال خپدمون ولش کرده یا ... ؟

بدیش اینه صدا منتشر میشه تو فصای مجازی. یه موقع یه آشنا گوش کنه

دقیقا! منم از این موضوع اذیت میشم ولی خب چیزی که خود دکتر هلاکویی میگه اینه که حرف مردم نباید براتون مهم باشه! بعدشم مگه ما قراره حرف های زشت و کثیف بزنیم! ؟ درباره مشکلاتمون میگیم و دکتر بهمون کمک میکنه! 

آره درسته ولی من خیلی روحیم حساسه یکی اینجوری بهم بگه سریع عصبی و ناراحت میشم

اره منم اینجوری بودم خیلی حس اذیت کننده ای هست🥲، اما یه جایی تصمیم گرفتم که ببینم واقعیت رو... اینکع اگه یه کاری اشتباهه خب درستش کنم و اگر کار درست رو انجوام میدم، نظر مردم رو به عنوان یه پیشنهاد ببینم!

ولی خدا بعد کلی سعی هام بهم جواب نداد که دکتر هلاکویی بهم جواب داد! 🥲نظرت چیه به نظرت خدا دنیا رو د ...

شاید خدا دکتر رو توی ذهنت آورد تا به وسیله ایشون بتونی راه حل پیدا کنی

میتونی اینجوری به قضیه نگاه کنی

حالا واقعا به نتیجه رسیدی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره منم اینجوری بودم خیلی حس اذیت کننده ای هست🥲، اما یه جایی تصمیم گرفتم که ببینم واقعیت رو... اینک ...

آره ولی اگر یکی با تحقیر و شماتت بخواد یه حقیقتی رو بهت نشون بده باعث میشه احساس بدی پیدا کنی 

شاید خدا دکتر رو توی ذهنت آورد تا به وسیله ایشون بتونی راه حل پیدا کنیمیتونی اینجوری به قضیه نگاه کن ...

به نظر من(نظر شخصی منه و فقت نظر تو رو درگیر میکنه و هیچ ربطی به شخصیت و ارزش شما نداره و درست و غلط بوذن چیزی رو نشون نمیده!) شاید استدلالی که شده غلطه! چون، خب کسی که بخواد واقعیت رو ببینه، واقعیت رو میبینه! و کسی که بخواد اول انتخواب کنه واقعیت رو چطور ببینه و بعد واقعیت رو ببینه، واقعیت رو با تغییرات خودش میبینه! ، واقعیت این بود که من خواستم به دکتر زنگ بزنم و زنگ زدم و کمکم کرد! و من کمکی از طرف خدا البته ،اگر به چشم منطقی و واقع بینی نگاه کنم ندیدم!

ولی بازم میگم که نظر من یه نظره قبول دارم اشتباهست! نمیتونم ثابت کنم! شاید واقعا خدا دکتر رو جلوی پای من گذاشته! 

درباره مشکلم گفت درس رو باید بخونی و نفهمی... اصلا فهمیدنه مهم نیست فقت بخون ...!

بعد درباره نیاز ها سوال داشتم و موفقیت که جوابمو داد که میتونیم با ارامش و شادی موفق بشیم! و میتونیم به جای توجه به نیاز های فیزیولوژی به نیاز های بهتر و برتر هم دقتی کنیم ! :) میتونم بگم که اره! به نتیجه ای رسیدم ولی درباره درس باید این ماه تکنیکش رو امتهان کنم تا ببینم این دو درسی که قراره دوباره امتهان بدم رو میتونم با نمره بالا بگیرم! ؟ یا نه!

آره ولی اگر یکی با تحقیر و شماتت بخواد یه حقیقتی رو بهت نشون بده باعث میشه احساس بدی پیدا کنی

حرفت کاملا درسته! الان که فکر میکنم، دکتر یه وقتایی واقعا لحن تندی داره! و به جای اینکه به نظر ها دقت کنه و جنگ کنه با شخصیت ادم ها میجنگه( به جای اینکه بگه نظرت اشتباهه میگه کلا تو اشتباهی )

حرفت کاملا درسته! الان که فکر میکنم، دکتر یه وقتایی واقعا لحن تندی داره! و به جای اینکه به نظر ها دق ...

دقیقا