به نظر من(نظر شخصی منه و فقت نظر تو رو درگیر میکنه و هیچ ربطی به شخصیت و ارزش شما نداره و درست و غلط بوذن چیزی رو نشون نمیده!) شاید استدلالی که شده غلطه! چون، خب کسی که بخواد واقعیت رو ببینه، واقعیت رو میبینه! و کسی که بخواد اول انتخواب کنه واقعیت رو چطور ببینه و بعد واقعیت رو ببینه، واقعیت رو با تغییرات خودش میبینه! ، واقعیت این بود که من خواستم به دکتر زنگ بزنم و زنگ زدم و کمکم کرد! و من کمکی از طرف خدا البته ،اگر به چشم منطقی و واقع بینی نگاه کنم ندیدم!
ولی بازم میگم که نظر من یه نظره قبول دارم اشتباهست! نمیتونم ثابت کنم! شاید واقعا خدا دکتر رو جلوی پای من گذاشته! 
درباره مشکلم گفت درس رو باید بخونی و نفهمی... اصلا فهمیدنه مهم نیست فقت بخون ...!
بعد درباره نیاز ها سوال داشتم و موفقیت که جوابمو داد که میتونیم با ارامش و شادی موفق بشیم! و میتونیم به جای توجه به نیاز های فیزیولوژی به نیاز های بهتر و برتر هم دقتی کنیم ! :) میتونم بگم که اره! به نتیجه ای رسیدم ولی درباره درس باید این ماه تکنیکش رو امتهان کنم تا ببینم این دو درسی که قراره دوباره امتهان بدم رو میتونم با نمره بالا بگیرم! ؟ یا نه!