2777
2789
عنوان

پماد ترمیم کننده ی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا هنوز هیچ کاری رو صورتم نکردم 😁تازه میخوام عمل کنم بینیمو،ژل و بوتاکسم اصلا ندارم .فکر کنم بی ...

ماشالا ماشالا با مامان من ۸سال فاصله سنی داری 😁

منو مامانمم هر جا میریم فک میکنن خواهریم🥴

وای مامانت چقدر جوونه ،خوش به حالت ،

خوش به حالت چیهههه😭😂

فککن من از پسرای همسن و سال خودم خوشم نمیاد رو هر کی دس میزارم ۹یا ۱۰سال از خودم بزرگتره🥲

فاصله سنی مامانم با دومادش کمتر از منو شوهرم میشه 😐😂

بعد مگه یکی دوتاس به بابامم نمیخوره من بچش باشم😐رسما انگار سر راهیم😂💔

خوش به حالت چیهههه😭😂فککن من از پسرای همسن و سال خودم خوشم نمیاد رو هر کی دس میزارم ۹یا ۱۰سال از خو ...

عزیز دلم 😍

خب بزار یکم سنت بالا بره ،دو سال از خودت بزرگتر انتخاب کن ،دیگه چاره چیه ،خیلی دختر شیرینی هستی ،معلم هستی ،منم یه روز آرزوم بود معلم بشم ،بنا به دلایلی نشد ،چند تا از دوستام معلم هستن الان ،آرزوی موفقیت برات میکنم ،ایشالله بینیت زودتر خوب بشه🤩دعا کن منم عمل جور بشه ،دماغم قشنگ بشه 

عزیز دلم 😍خب بزار یکم سنت بالا بره ،دو سال از خودت بزرگتر انتخاب کن ،دیگه چاره چیه ،خیلی دختر شیرین ...

نظر لطفته جیگر 🧡

بزار ببینیم قسمت خدا چیه 😂

ایشالا ،ایشالا بینی شماهم عالی بشه خوشگل تر از اینی که هستی بشی 🧡🌷